"Artık kontrol bizde"

Fenerbahçe'nin gol ümitlerinden Robin van Persie, Ajax taraftarının kendisini protesto etmesini oyunun bir parçası olarak yorumlarken; gruptan çıkma yolunda artık kontrolün kendilerinde olduğunu söyledi.

NTV Spor 06.11.2015 - 00:07
"Artık kontrol bizde"

İsmi Feyenoord'la özdeleşen ve ezeli rakibine karşı oynamanın kendisine bir baskı oluşturmadığını söyleyen Robin van Persie, "Baskı her zaman her maç öncesi var. Oynadığım her maçta en iyisini vermeye çalışıyorum" dedi.

Kendisinin çoğu Amsterdam Arena'da olmak üzere Hollanda Milli Takım formasını 100 kez giydiğinin hatırlatılması ve oyundan çıkarken kendine yönelik protestoların sorulması üzerine ise Van Persie, "Bu futbolun bir parçası. Hollandalıyım. Feyenoord'luyum ve bundan gurur duyuyorum. Ajax taraftarı protesto edebilir, bu benim için farketmez. Feyenord taraftarı da alkışlar. Bunlar oyunda kalır. Bu da bu oyunun bir parçası" diyerek eleştirilerin kendsini etkilemediğini dile getirdi.

Ajax karşısında aldıkları beraberliğin kötü olmadığını kaydeden Hollandalı golcü, "Bugün kazanmak istiyorduk ama beraberlik de kötü değil. Gruptan çıkma konusunda kontrol bizde ve bu güzel" diyerek sözlerini tamamladı.

 

Sayfa Yükleniyor...