Birlikte çalışmak istediğini mi söyledi?

Fransız Le Parisien Gazetesi, Real Madrid'in yıldız golcüsü Cristiano Ronaldo ile Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Laurent Blanc arasında geçen konuşmaya dikkat çekti. Gazeteye göre Ronaldo, Blanc'a birlikte çalışmak istediğini söyledi.

NTV Spor 06.11.2015 - 15:41
Birlikte çalışmak istediğini mi söyledi?

Cristiano Ronaldo, 2009'dan bu yana formasını giydiği Real Madrid'den vazgeçebilir mi?

Yıldız futbolcunun, Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Laurent Blanc ile arasında geçen konuşma kafaları karıştırdı.

Real Madrid'in, Paris Saint-Germain'i 1-0 yendiği Şampiyonlar Ligi maçı sonrası, Ronaldo ve Blanc'ın arasında geçen konuşma kameralara yansıdı. Blanc, basın toplantısında bu konuşmanın sorulması üzerine; "Ne konuştuğumuzu söyleyemem ama övgü dolu bir konuşma oldu" ifadelerini kullandı.

Fransız La Parisien Gazetesi ise Ronaldo'nun Fransız teknik adama; "Takımınız çok iyi oynuyor. Sizinle birlikte çalışmak isterim" dediğini öne sürdü.

Bu yaz transfer döneminde, eflatun-beyazlılarla 2018 yılında sözleşmesi sona erecek Ronaldo'nun, eski takımı Manchester United'ın yanı sıra Paris Saint-Germain'e gitme ihtimalinin bulunduğu iddia edilmişti. Ancak Portekizli yıldızın menajeri Jorge Mendes, Ronaldo'nun Real Madrid'de mutlu olduğunu ve kariyerini İspanya'da noktalamak istediğini savunmuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...