Inter yine tek attı!

İtalya Ligi'nde tartışılan bir performans sergilemesine karşın zirve mücadelesi veren Inter, Kondogbia'nın ligdeki ilk golünü attığı maçta Torino'yu deplasmanda 1-0 yendi. Üstüste 3. maçını da 1-0 kazanan Mavi-siyahlılar karşılaşma sırasında sadece gollük 2 şut atarken, galibiyetin mimarlarından biri kurtarışlarıyla Handanovic oldu.

NTV Spor 08.11.2015 - 15:57
Inter yine tek attı!

21 yıldır Torino'ya deplasmanda yenilmeyen Inter'de Icardi ilk dakikalarda üst ağlara topu gönderirken; ev sahibi ekipte Giuseppe Vives ve Bruno Peres'in uzak mesafeden şutlarında hedef tutmadı.

Maçta kilidi Geoffrey Kondogbia açtı. 31. dakikada Yuto Nagatomo'nun serbest vuruşunda Rodrigo Palacio indirdi. Sezon başında Monaco'dan transfer edilen Kondogbia'nın vole golüyle top ağlarla buluştu. Fransız oyuncu, Inter formasıyla ilk golünü atarken, takımını 1-0 öne geçirdi.

İkinci yarıda Torino gole yaklaşmasına karşın Samir Handanovic'in kurtarışları konuk ekibe galibiyeti getirdi ve Milano temsilcisi karşılaşmadan 1-0 galibiyetle ayrıldı. Üstüste 3. maçını da 1-0'lık skorlarla galip tamamlayan Inter puanını 27'ye çıkardı ve liderliğe yükseldi. Üstüste 6. maçından da galibiyet alamayan Torino ise 15 puanda kaldı.

Sayfa Yükleniyor...