Şantaja aracılıktan başı dertte!

Bir Fransız radyosu, Valbuena'ya şantaj yapılmasına aracılık ettiği öne sürülen Karim Benzema'nın, telefon görüşmelerinin kayıtlarını yayınladı. Kayıtlara göre Benzema, Valbuena'dan, şantajcılara istedikleri parayı ödemesini söylüyor. Benzema’nın avukatı ise kayıtların çarpıtıldığını savunarak, radyo istasyonu hakkında dava açtı.

NTV Spor 11.11.2015 - 12:06
Şantaja aracılıktan başı dertte!

Fransız milli oyuncu Mathieu Valbuena'ya, uygunsuz görüntülerini içeren bir kaset yoluyla şantaj yapıldığının ortaya çıkması üzerine, Fransız polisi geniş kapsamlı bir soruşturma başlatmıştı. Uzun süre şantajcıların telefonlarını dinleyen polis, soruşturma kapsamında, Real Madrid'in Fransız golcüsü Karim Benzema'yı da gözaltına aldı. Benzema'nın, Valbuena'ya şantaj yapılmasına aracılık ettiği öne sürülüyor. 

Benzema'nın dinlemeye takılan telefon konuşmaları, bir Fransız radyo istasyonu tarafından yayınlandı. Kayıtlara göre Benzema, çocukluk arkadaşı bir şantajcıyı arıyor ve "Valbuena'ya, kasedin yok edilmesini istiyorsa, Lyon'a gidip seni görmesini söyledim. Ancak beni ciddiye aldığını sanmıyorum. Ona kasetten ilk bahsettiğimde bunun bir şaka olduğunu sandı" diyor.

Kayıtlara göre Benzema, kasedin kopyası olmadığı yolunda da Valbuena'ya güvence veriyor. Şantajcı arkadaşına Valbuena ile görüşmesini anlatmaya devam eden Benzema "Ancak ona kaseti gördüğümü söylediğimde panikledi. Ona 'parayı ödemek istemezsen sen bilirsin. Ama seni uyardım' dedim" ifadesini kullanıyor.

Benzema'nın avukatı ise kayıtların çarpıtıldığını öne sürerek, radyo istasyonu hakkında dava açtı. Avukata göre Benzema, hakkındaki kasetten Valbuena'ya bahsederek parayı ödememesini tavsiye ettiğini savundu.

Sayfa Yükleniyor...