"Sorumluluğu bir kişiye yüklemek doğru değil"

Trabzonspor Kulübü Sportif Direktörü Süleyman Hurma, teknik direktörleri Şota Arveladze'nin yaşanan olumsuz sonuçlardan dolayı görevinden ayrıldığını söyledi.

NTV Spor 11.11.2015 - 18:33
"Sorumluluğu bir kişiye yüklemek doğru değil"

Trabzonspor Kulübü Sportif Direktörü Süleyman Hurma, bordo-mavili takımın antrenmanı öncesinde, basın mensuplarına Arveladze ile yolların ayrılmasına ilişkin açıklama yaptı.

Hurma yaptığı açıklamada, "Kulüp sitemizden açıkladığımız gibi teknik direktörümüz Şota Arveladze ile konuştuk. Yaşanan olumsuz sonuçlardan dolayı görevinden ayrıldı. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.

"Normalde bu tip şeylerde suçu ve sorumluluğu bir kişi üstüne yükleyip, onun sırtına koyup yollamak, çok akla uygun değil" diyen Hurma, "Şota'nın istifasında kulübün içinde bulunan herkes kendi durumunu en azından analiz etmelidir. Yeni bir teknik direktör buluna kadar takımı gençlik geliştirme sorumlumuz Sadi Tekelioğlu yönetecektir" diye konuştu.

Hurma, "6 Aralık'taki genel kurula kadar Tekelioğlu ile mi devam edilecek, yoksa yeni hoca arayışı başladı mı" şeklindeki soru üzerine de "Konu çok sıcak. Bu akşam başkanımızla görüşeceğiz, bir karar alacağız" ifadesini kullandı.

Hurma, Bosingwa'nın FIFA'ya, kulübü alacakları ödenmediği için şikayet ettiği ve serbest kaldığı şeklindeki haberlerle ilgili, "Benim elime öyle bir evrak gelmedi ama bir ikazı vardı, gelirse onunla ilgili açıklama yaparız. Bosingwa'nın da sözleşmesi zaten sezon sonunda bitiyor. Çok fiili olarak önem arz eden bir durum değil" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...