Beşiktaş'ta Veli Kavlak sevinci

Beşiktaş'ta Veli Kavlak sevinci yaşanıyor! Başarı futbolcu, sakatlığının geçmesiyle uzun bir aradan sonra takımla antrenmana çıktı.

NTV Spor 11.11.2015 - 18:42
Beşiktaş'ta Veli Kavlak sevinci

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında 22 Kasım Pazar günü Medicana Sivasspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta Veli Kavlak, sakatlığının geçmesiyle uzun bir aradan sonra takım çalışmasına katıldı.

Siyah-beyazlı futbolcu, yaklaşık 8 ay sonra takımla ilk antrenmana çıktı. Sakatlığının düzelmesiyle bireysel çalışmalar yapan Veli Kavlak, bu akşamki idmanda takımla ilk kez kendini deneme fırsatı buldu.

Geçen sezon 22 Mart'ta Fenerbahçe ile oynanan derbi maçın ardından omzundan sorun yaşayan siyah-beyazlı oyuncu, ameliyat olmuştu. Sorunun devam etmesi nedeniyle bir kez daha operasyon geçiren tecrübeli oyuncu, sezon başından beri takımdan uzak kalmıştı.

ANTRENMAN
Beşiktaş, Medicana Sivasspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Bursaspor ile oynanan maçın ardından iki gün izin yapan siyah-beyazlı takım, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki haftanın ilk idmanında hafif bir çalışma yaptı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen idmanın ilk bölümünde pas çalışması yapan futbolcular, daha sonra iki gruba ayrılarak minyatür kale maç oynadı. Siyah-beyazlı ekibin antrenmanı, istasyon çalışmasıyla tamamlandı.

Antrenmana Bursaspor maçında eline darbe alan Ersan Adem Gülüm, tedbir amaçlı katılmadı. Bu oyuncunun yarın çalışmalara katılacağı öğrenildi. Milli takım kampında bulunan oyuncuların yanı sıra izinli Gökhan Töre ve Sosa da çalışmada yer almadı.

Sayfa Yükleniyor...