"3 Temmuz Fener'den çok Trabzon'u etkiledi"

Mehmet Demirkol, Trabzonspor'un 3 Temmuz'dan en fazla etkilenen kulüp olduğunu ve hala bunun etkilerinden kurtulamadığını savunarak "Trabzonspor'un problemi sinirsel" dedi.

NTV Spor 12.11.2015 - 11:41
"3 Temmuz Fener'den çok Trabzon'u etkiledi"

Mehmet Demirkol, Trabzonspor'un yaşadığı sıkıntıları Spor Servisi'nde yorumladı.
 
Bordo mavililerin 3 Temmuz'dan en fazla etkilenen kulüp olduğunu savunan Demirkol, "Trabzonspor'un problemi sinirsel, kendilerine zarar veriyorlar. Takımı, 3 Temmuz'dan soyutlamak lazım" diye konuştu.
 
3 Temmuz sürecinin Fenerbahçe'den çok Trabzonspor'u etkilediğini belirten Mehmet Demirkol, "Sorun psikolojik. Eskiden doktora gittiğinde, hastalığı bulamadikleri zaman 'sinirsel' derlerdi. Trabzonspor'un problemi de sinirsel" diye konuştu.

Bu durumu zaman zaman Fenerbahçe'nin de yaşadığını da belirten Demirkol "Ama Trabzonspor bunu iliklerine kadar yaşıyor. Bundan çıkmak lazım" dedi.

Bunları söylediğinde Trabzonspor cephesinden "Adalet peşindeyiz, ne biçim konuşuyorsun sen!" şeklinde tepkiler geldiğini de belirten Mehmet Demirkol, sözlerini şöyle sürdürdü: "Haklı olabilirler ama kendilerine zarar veriyorlar. O, başka bir kanal. O işi o kanaldan... Burada bir spor kulübü yönetiliyor. Takımı, ondan soyutlamak lazım. Oyuncuların bunun sıkıntısını çekmemesi lazım. Stadın içinde bunun yaşanmaması lazım."
 

Sayfa Yükleniyor...