"Arçil yedi, hesabı ben ödedim"

Sözleşmesinin feshedilmesinin ardından bugün akşam saatlerinde Trabzon’dan ayrılan Şota Arveladze, kimseye kırgın olmadığını ve pişmanlık duymadığını söyledi. Muhalefetle yemek yediği için görevden alındığı yönündeki haberlerin sorulması ve “Yemekteki kardeşiniz Arçil miydi?” sorusu da gülerek yanıtlayan Şota, “Ne yapalım simdi birisiyle Arçil yemek yiyorsa. Hesabını ben ödeyeceğim o zaman” dedi.

NTV Spor 12.11.2015 - 21:27
"Arçil yedi, hesabı ben ödedim"

Trabzon Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Arveladze, bordo-mavili kulüpten ayrılış sebebini bulmasının çok kolay olmayacağını belirterek,  "Hiçbir şeyden pişman değilim, hiç kimseye kırgın değilim. İnsanlar gelişimle ilgili 'doğru zaman-yanlış zaman' diye bir şeyler söylüyorlar. Benim Trabzon'a gelişim her zaman doğrudur. Hiçbir zaman yanlış olmaz. İstersem saat 3'te istersem gece 2'de istersem yazın, istersem kışın gelirim. Benim buraya gelişim her zaman doğrudur" diye konuştu.

Arveladze, insanların kendisine olan sevgisini tekrar gördüğünü dile getirerek,  "Zaten emindim. 100 defa daha emin oldum. Tabii işler bazen iyi bazen kötü gitti. Son haftalar kötüydü. Buradan sebepleri bulabilirim. Ama bu bir kişinin olmayabilir. Kader bazen bizim elimizde değil. Düdüğe de bağlı olabilir. Yanlış bir karar neden olabilir. Ama dediğim gibi yine de herkesi daha fazla seviyorum. Taraftara borçluyum hala. Burada çok başarılı olacağıma emindim ama olmadı. Erken gittim ya onun için bana sevginin kaybolduğunu düşünmüyorum" diye konuştu.

"ARÇİL YEDİ, HESABI BEN ÖDEDİM"
Şota Arveladze, "Ayrılmanızın sebepleri arasında yemek konusu var mı?" şeklindeki bir soru üzerine "O gün ben orada yemek yemedim. Yeseydim de kimseye soracak halim yok bu yaşımda, bu ülkede, çok değerli insanlarla yemek yiyeceğim diye. Yemek yemedim o gün. Ama bir gün geleceğim ve istediğim yerde de yemek yiyeceğim tekrar" ifadelerini kullandı.

Gürcü teknik adam,  "Bahsedilen yemekteki kardeşiniz Arçil miydi?" sorusunu ise gülerek,  "Ne yapalım simdi birisiyle Arçil yemek yiyorsa. Hesabını ben ödeyeceğim o zaman" şeklinde cevapladı.

Arveladze, kırgınlığı ve pişmanlığı olmadığını tekrarlayarak, "İnsanları daha fazla seviyorum. Zor zamanda da görmüştüm insanları. Az önce şehirdeydim,  meydanda yemek yedim. Bu sefer bendim. Yani meydanda bugün saat 6 da yemek yiyen bendim" dedi.

"FUTBOLCULARA DESTEK OLMAK GEREKİYOR"
Birkaç futbolcuyla vedalaşma fırsatı bulduğunu vurgulayan Şota Arveladze,  şunları kaydetti:

"Futbolculara destek olmak gerekiyor. Bir maçtan sonra bizim otobüse taş atılırken çıktım ve 'Futbolculara taş atmayın bu oyuncular bizi bir yere taşıyacak. Bu futbolcular bizi, bu şehri mutlu edecek'' dedim. Her gün penaltı girmiyor kaleye ne yapalım? O da futbolun yazılmayan bir kuralı. Birisi formsuz olabilir ama tekrar söylüyorum, şehrin çok sebebi var mutlu olmak için ama mutlu değil. Bizim en ufak ve en basit sebebimiz var mutlu olmak için bu da Trabzonspordur."

Sayfa Yükleniyor...