Mancini, NTV Spor'a konuştu

Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Serdar Aziz ve Oğuzhan Özyakup'un transferleri hakkında NTV Spor'a açıklamalarda bulundu. Serdar ve Oğuzhan'ın iyi oyuncular olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, Avrupa Birliği statüsü nedeniyle kontenjanları bulunmadığını aktardı.

NTV Spor 13.11.2015 - 21:24
Mancini, NTV Spor'a konuştu

Katar ile A Milli futbol takımı arasında Doha'da oynanan maçı Inter Teknik direktörü Roberto Mancini de takip etti. Karşılaşmanın oynandığı Abdullah Bin Khalifa Stadı'ndaki mücadeleyi tribünden izleyen İtalyan teknik adam, maçın 70. dakikasında stadyumdan ayrıldı.

Stat çıkışı NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Roberto Mancini, "Buradayım çünkü Aralık'ta burada kamp yapacağız. Çalışacağımız sahayı, kalacağımız oteli seçmek için buradayım. Maçı izlemeye de geldim" dedi.

Serdar Aziz'in iyi bir oyuncu olduğunu belirten Mancini, "Şu anda transferi zor çünkü Avrupa Birliği'nin dışında bir oyuncu ve bizim kontenjanımız yok ama ileride neden olmasın" derken Oğuzhan Özyakup için de "O da iyi bir oyuncu, Türkiye'nin yetenekli genç futbolcuları var" ifadelerini kullandı.

Felipe Melo'nun Inter'deki performansı hakkında ise İtalyan teknik adam, "Melo'nun performansı gayet iyi. Sezon öncesi kampını birlikte geçirmediğimiz için birkaç sorun yaşıyor olabilir ama yine de iyi gidiyor" dedi.

Sayfa Yükleniyor...