Art 'Arda' atıyor!

A Milli Takım'daki 86. maçına çıkan Arda Turan, 16. kez gol sevinci yaşadı. Kaptan, ay-yıldızlıların hazirandan bu yana oynadığı 7 karşılaşmada 3 gol, 5 asistle yıldızlaştı.

NTV Spor 13.11.2015 - 22:16
Art 'Arda' atıyor!

Katar karşılaşmasında Milli Takım'a galibiyeti getiren isimlerden biri olan kaptan Arda Turan, ay-yıldızlı formayla 16. kez gol sevinci yaşadı.

15 gollü Zeki Rıza Sporel'i geçen Arda, Milli Takım'da en çok gol atan sekizinci isim haline geldi. 28 yaşındaki yıldız futbolcu ayrıca Milli Takım kadrosundaki isimler içinde sadece 19 gollü Burak Yılmaz'ın gerisinde yer alıyor.

Kariyerinde 86. kez milli formayı giyen ve Milli Takım tarihinde en çok oynayan yedinci isim olan kaptan Arda Turan, en son A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası elemelerinde Hollanda'yı 3-0 yendiği karşılaşmada gol atmıştı.

CENK SİFTAH YAPTI!
Sezon başında Atletico Madrid'den 41 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Barcelona'ya transfer olan Arda Turan, Milli Takımımız'ın haziran ayından bu yana oynadığı 7 müsabakada 3 gol, 5 asistlik performans sergileyerek de yıldızlaştı. Öte yandan A Milli Takımımız'a galibiyeti getiren golü atan Cenk Tosun, 4. kez görev aldığı A Milli Takım'da ilk golünü kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...