Chelsea'de de olmadı

Manchester United'ın ardından Chelsea'de kiralık olarak oynayan Radamel Falcao, beklentileri karşılayamadı. Kolombiyalı yıldızın devre arasında Monaco'ya geri gönderileceği iddia ediliyor.

NTV Spor 16.11.2015 - 11:37
Chelsea'de de olmadı

Radamel Falcao'nun İngiltere macerası istediği gibi gitmedi. Ada'daki ilk şansını Manchester United'da deneyen Falcao, geçtiğimiz sezonu sadece 4 golle tamamlamıştı. Kırmızı şeytanlar'da başarısız geçen yılın ardından Falcao, Ada'daki ikinci şansını Chelsea'de deneme kararı aldı. Londra kulübünde kiralık olarak oynayan Kolombiyalı forvet, mavi-beyazlılara bu sezon pek fazla katkı sağlayamadı. Geride kalan sürede Chelsea formasıyla 11 resmi maça çıkan Falcao, sadece 1 kez fileleri havalandırabildi.

Dünyanın önde gelen spor kanallarından ESPN'in iddiasına göre; Chelsea, performansından memnun olmadığı Falcao'yu devre arasında Monaco'ya geri göndermeyi ve yerine bir forvet oyuncusuyla kadrosunu takviye etmeyi düşünüyor. Chelsea'nin yeni bir forvet arayışında olduğunu yazan ESPN, mevcut adaylar arasında Bayer Leverkusen'den Javier Hernandez ile Valencia'dan Paco Alcacer'in bulunduğunu öne sürdü. Javier Hernandez, bu sezon 16 maçta - 10 gol atarken, Alcacer'in 15 maçta 5 golü bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...