Trabzon millilerden yoksun çalıştı!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 22 Kasım Pazar günü sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

NTV Spor 16.11.2015 - 14:07
Trabzon millilerden yoksun çalıştı!

Teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulanan Okay Yokuşlu, Mbia, Alverado, Medjani ve Cavanda katılmadı.

Önce kondisyon salonunda bir süre çalışan bordo-mavililer, daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptı. Gineli oyuncu Consant, çift kale maçta sakatlığının nüksetmesi üzerine çalışmayı tamamlayamadı.

Antrenmanın son bölümünde Mehmet Ekici, takımdan ayrı olarak bir süre serbest atış çalışması yaptı.

DÜNYA ŞAMPİYONU LİSEDEN ZİYARET
Trabzonspor'un antrenmanını Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonası'nda birinci olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi öğrencileri de izledi.

Antrenman sonrası teknik direktör Tekelioğlu ve futbolculara çiçek verip baklava ikram eden öğrenciler, daha sonra takımla fotoğraf çektirdi.

MARIN'E ÖZEL PROGRAM
Trabzonspor'da Gaziantepspor maçında sakatlanan Marko Marin de bugünkü çalışmada yer aldı.

Tekelioğlu'nun, göreve geldiği günden itibaren Marin'e hazır olması için özel program uygulattığı belirtildi. Deneyimli teknik adamın, bu futbolcuya hazır olması için takımdan ayrı olarak tek başına antrenman yaptırdığı ve bu çalışmalara kendisinin de katıldığı öğrenildi.

Sayfa Yükleniyor...