"Bu teknik direktörle hiçbir şey kazanamayız"

"Bu teknik direktörle hiçbir şey kazanamayız"

NTV Spor 16.11.2015 - 17:10
"Bu teknik direktörle hiçbir şey kazanamayız"

İspanya'da internet üzerinden yayın yapan "El Confidencial" gazetesinde yer alan haberde, sezon sonunda takımdan ayrılarak Fransa'nın Paris Saint-Germain ekibine gideceği iddiaları ortaya atılan Cristiano Ronaldo'nun, 8 Kasım'da deplasmanda Sevilla'ya 3-2 yenildikleri maç öncesinde Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez ile konuşma yaptığı ileri sürüldü.

Haberde, Ronaldo'nun son dönemlerde basına yaptığı açıklamalardan, Paris Saint-Germain Kulübü Başkanı Nasser El-Khelaifi ve teknik direktörü Laurent Blanc ile samimi pozlarından rahatsız olan Perez'in, Portekizli futbolcudan beklemediği bir söz duyduğu yazıldı. Ronaldo'nun Real Madrid Teknik Direktörü Rafael Benitez'i kastederek, "Bu teknik direktör ile hiçbir şey kazanamayız" şeklinde konuştuğu öne sürüldü.

Öte yandan Ronaldo'nun tavırlarından rahatsız olduğu söylenen Perez'in de güvendiği kulüp yöneticilerine "Birileri Portekizli oyuncunun bonservisini ödeyecekse gitsin ve bu konu kapansın" dediği iddiası ortaya atıldı. Portekizli futbolcunun sözleşmesini tek taraflı feshetmesi durumunda, bir milyar avroyu bulan bonservis bedelini hiçbir kulübün ödemeyeceği de savunuldu.

Sayfa Yükleniyor...