"İngiliz halkına müteşekkiriz"

İngiltere ile Fransa’yı karşı karşıya getiren maçın ardından Fransa Teknik Direktörü Didier Deschamps kendileriyle büyük bir dayanışma sergileyen İngiliz taraftara teşekkür etti.

NTV Spor 18.11.2015 - 11:14
"İngiliz halkına müteşekkiriz"

İngiltere ile Fransa'yı karşı karşıya getiren karşılaşma bir futbol maçından çok; teröre karşı dayanışma anlamı taşıyordu. Wembley Stadı, Fransa bayrağının renklerine büründü; tribünleri dolduran onbinler hep bir ağızdan Fransa Milli marşını söyledi.

Maçın ardından gözler Fransa Teknik Direktörü Didier Deschamps'ın üzerindeydi. Deschamps kendileriyle büyük bir dayanışma sergileyen İngiliz taraftara teşekkür etti.

"İNGİLİZ HALKINA MÜTEŞEKKİRİZ"
"Karşılaşmadan hemen önce Almanya - Hollanda maçının terör tehlikesi nedeniyle iptal olduğunu öğrendim. Ancak bu bilgiyi kendime sakladım. Çünkü oyuncularım zaten duygusal yönü çok ağır bir basan maça çıkacaktı. Oyundan bahsetmek istemiyorum. Zira insani yönü çok daha ağır basan bir maç oldu. Bu zor günlerde bizimle büyük bir dayanışma örneği sergileyen İngiliz halkına müteşekkiriz."

İngiltere Menajeri Roy Hodgson da basın toplantısında oyundan bahsetmemeyi tercih etti. Hep bir ağızdan Fransa Milli marşı okunurken çok duygulandığını ifade eden Hodgson; "Fransa çok zor bir dönemi atlatmak zorunda. Bizim tek yapabileceğimiz

Sayfa Yükleniyor...