El Clasico yine el yakıyor!

Dünya futbolunun iki büyük kulübü Real Madrid ve Barcelona'yı karşı karşıya getiren El Clasico'da bilet fiyatları, bu yıl da yüksek fiyatlara alıcı buluyor.

NTV Spor 18.11.2015 - 13:43
El Clasico yine el yakıyor!

La Liga'nın 12. haftasında Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak El Clasico ile ilgili bilet şirketinden verilen bilgilerde, 21 Kasım Cumartesi günkü El Clasico'yu izlemek için şu ana kadar satılan en pahalı maç bileti fiyatının 2 bin 697 Euro (VIP tribünü) olduğu bildirildi. Geçen yıl 2 bin 951 Euro ile en pahalı El Clasico biletini Arjantinli bir futbolseverin aldığı da ifade edildi.

"Ticketbis" şirketinin yönetim kurulu başkanı Ander Michelena, El Clasico'nun maç biletleri için dünyanın birçok yerinden talep aldıklarını ve ellerindeki biletlerin ortalama satış fiyatının 659 Euro olduğunu söyledi. Michelena, geçen sezon El Clasico maçlarında ortalama bilet fiyatının 600 Euro olduğunu da hatırlattı. El Clasico'nun Madrid kenti için büyük bir turizm geliri olduğunu da ileri süren Michelena, 25 farklı ulustan insanın maç bileti aldığını, karşılaşmaya en çok Fransız ve İngiliz futbolseverlerin ilgi gösterdiğini kaydetti.

Öte yandan şirketin sunduğu raporda, Real Madrid'in Santiago Bernabeu'daki bir lig maçının ortalama bilet fiyatının 57,49 avro, Barcelona'nın Nou Camp'taki lig maçının ortalama bilet fiyatının ise 100,28 Euro olduğu belirtildi.

Sayfa Yükleniyor...