Trabzon'da gergin antrenman!

Süper Lig'de 22 Kasım Pazar günü sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da, Aykut Demir ile gerginlik yaşayan Alman futbolcu Marko Marin, önce antrenmanı, ardından da kulüp tesislerini terk etti.

NTV Spor 18.11.2015 - 14:15
Trabzon'da gergin antrenman!

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde yapılan antrenmanda bordo-mavili futbolcular, pas çalışmasının ardından çift kale maç oynadı. Çift kale maçta, genç futbolcu Melih'e sert müdahalede bulunan Marko Marin, kendisine tepki gösteren Aykut Demir ile tartıştı. İki futbolcu arasında yaşanan itişmeyi diğer oyuncular ve yardımcı antrenörler ayırdı.

KRİZ TATLIYA BAĞLANDI!

Daha sonra Marin, üzerindeki antrenman yeleğini çıkarıp sahayı terk etti. Alman futbolcu sahadan çıkarken İngilizce olarak, "Bunları görüyor musunuz? İşte kulüp bu" ifadelerini kullandı ve soyunma odasına gitti. Marin, daha sonra arkadaşının kullandığı aracıyla tesislerden ayrıldı.

8 FUTBOLCU KATILMADI
Bordo-mavili takımın antrenmanına milli oyuncular Erkan Zengin, Medjani, Mbia, Esteban, Cavanda ve Okay Yokuşlu ile sözleşmesinin feshi konusunda görüşmeler yapılan Constant katılmadı. Dünkü çalışmada sakatlık geçiren Mehmet Ekici de kondisyon salonunda çalıştı.

Bu arada sert geçen çift kale maç sırasında sakatlanan Yusuf Erdoğan da antrenmanı tamamlayamadı. Genç oyuncu ayağına bandaj yapıldıktan sonra soyunma odasına gitti.

Sayfa Yükleniyor...