"Hiçbir şey yapmıyorum"

Manchester United Menajeri Louis van Gaal, katıldığı bir gecede ilginç açıklamalar yaptı. Etrafında kendisine yardımcı olacak birçok ismin bulunduğunu belirten van Gaal, tek yaptığının antrenmanları izlemek ve bol bol para kazanmak olduğunu söyledi.

NTV Spor 19.11.2015 - 14:06
"Hiçbir şey yapmıyorum"

Manchester United'ı fazlasıyla savunmaya dönük oynattığı için ağır eleştiriler alan Louis van Gaal, ilginç açıklamalarıyla bir kez daha gündeme geldi. Van Gaal kendisini futbol dünyasına birçok yenilik getiren bir öncü olarak gösterdi. Kendisinden önce hiç bir teknik adamın not defteri taşımadığını, video görüntülerinden yararlanarak rakibi analiz etmediğini söyleyen van Gaal, artık işinin çok daha kolay olduğunu da vurguladı.

Kendisinin herşeyi teknik adamların yaptığı bir döneme ait olduğunu belirten van Gaal; "Benim zamanımda herşey menajerlerin sorumluluğundaydı. Ancak bugün spor bilim departmanım, oyuncu gözlemcilerim, tıp ekibim ve yardımcılarım var. Açıkçası hiç bir şey yapmıyorum. Antrenmanları takip ediyor. Oyun planımıza karar veriyor ve bol bol para kazanıyorum" dedi.

Manchester United Premier Lig'de halen lider Manchester City'nin 2 puan gerisinde 4. basamakta yer alıyor.

Sayfa Yükleniyor...