Torres neden olmadı?

Didier Drogba, yine otobiyografik kitabında Chelsea günlerine döndü. Kaptan John Terry'i ilk gördüğünde yedek sandığını belirten Drogba, Torres'in kulüpte neden zorlandığına da açıklık getirdi.

NTV Spor 19.11.2015 - 14:25
Torres neden olmadı?

Didier Drogba, otobiyografik kitabında Chelsea'deki başarısız Fernando Torres dönemine açıklık getirdi. Torres'in Premier Lig rekoru ile transfer edilmesi sonrası kendisinden beklentilerin çok büyük olduğunu vurgulayan Drogba; "Fernando, Liverpool'da Steven Gerrard ile birlikte kraldı. Ancak kendisini Chelsea'de 22 kralın arasında buldu" ifadesini kullandı.

Liverpool'da takım arkadaşlarından sürekli servis alan Torres'in bu duruma bir türlü alışamadığını belirten Drogba, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin sistem değişikliğinin de etkili olmadığını anlattı.

Torres transfer edildiğinde sıtma geçirdiği için takımdan uzak kaldığını hatırlatan Drogba; "Ancelotti sistemi Fernando için tamamen değiştirdi. Ona yer açmam için benden kanatlarda ya da forvet arkasında oynamamı istiyordu. Fernando'ya yardımcı olmak için elimden geleni yaptım. Ancak hiç bir şey işe yaramadı" ifadelerini kullandı.

Kitabında, takımdaki ilk günlerini de anlatan Drogba, Chelsea'yi hiç tanımadığını belirtti. Transfer çok hızlı gerçekleştiğini vurgulayan deneyimli oyuncu, kaptan John Terry'i bir süre yedek sandığı bilgisine de kitabında yer verdi.


 

Sayfa Yükleniyor...