Pereira'dan EURO 2016 mesajı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira milli takımdan dönen oyuncularına EURO 2016 mesajı verdi. Pereira, "Hedefinizi gerçekleştirmek için burada iyi olmalısınız"dedi.

NTV Spor 19.11.2015 - 14:49
Pereira'dan EURO 2016 mesajı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira bütün futbolcuların milli takımlardan dönmesiyle birlikte oyuncularıyla mini bir toplantı yaptı.

Bütün oyuncularının milli takımlardaki performansını detaylarıyla takip ettiğini belirten Portekizli teknik adam, bazı oyuncularına da maçlarda gördüğü eksikliklerini söyleyerek tavsiyeler sundu. Pereira, playoff maçları sonucunda şampiyona vizesi alamayan Danimarka için oynayan Kjaer'i ise teselli etti.

Toplantının sonunda ise Pereira'nın mesajı net oldu: "EURO 2016'da yer almak istiyorsanız kendinizi göstereceğiniz yer burası, yani kulübünüz. Bu nedenle turnuvanın yolu buradan geçiyor."

Şampiyonaya kadar oyuncularından en iyi performanslarını isteyen Portekizli çalıştırıcı, "Hem burada kazanın, hem de Avrupa Şampiyonası'nda yer alın. Size bu konuda fiziksel ve mental her türlü yardıma da hazırım" diyerek oyuncularına destek verdi.

Sayfa Yükleniyor...