Florya'daki en zor günü!

Galatasaray ile yolları ayrılan teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, hayatının en zor günlerinden birisini geçirdi... İşte Hamzaoğlu'nun Florya'daki son günü...

NTV Spor 19.11.2015 - 23:32
Florya'daki en zor günü!

Hamza Hamzaoğlu'nun Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki son günü duygusal anlara sahne oldu...

Sabah saatlerinde yardımcıları ve ailesi ile birlikte tesislerde bulunan Hamzaoğlu, öncelikle eşyalarını topladı. Kulüpte teknik direktörlük yapan isimler için ayrılan villada ailesi ile birlikte vakit geçiren Hamzaoğlu, öğle saatlerinde Galatasaray Akademisi teknik direktörleri ve genç oyuncular ile bir araya geldi. Akademi binasındaki vedaya Hamzaoğlu'nun Akhisar Belediyesi'nden öğrencisi Bilal Kısa da katıldı. Duygusal görüntülerin yer aldığı veda toplantısı alkışlarla son buldu.

Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray yönetimi ve sarı kırmızılı futbolcularla da vedalaştı. Ankara'da Spor Bakanlığı ve Spor Toto Teşkilatı ile toplantısı olan Başkan Dursun Özbek, İstanbul'a dönüşte havalimanında NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

Dursun Özbek, Genel Sekreter Fatih İşbecer ile birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Hamzaoğlu ve ekibi ile buluştu. Yönetim kurulu üyeleri Ural Aküzüm ve Alper Narman da toplantıda yer aldı. Dursun Özbek, hizmetlerinden dolayı Hamza Hamzaoğlu ve ekibine teşekkür etti. Hamzaoğlu da birlikte çalıştığı ekibi adına yönetime teşekkür ederek başarılar diledi.

Akşam antrenmanı öncesi sarı kırmızılı futbolcular ile de vedalaşan Hamzaoğlu oldukça duygusal anlar yaşadı. Sarı kırmızılı futbolculardan bazılarının da bu sahne karşısında duygulandıkları belirtildi.

Eşyaların toplanmasının ardından akşam saatlerinde Hamza Hamzaoğlu'nun eşi Nergiz Hamzaoğlu, Florya Metin Oktay Tesisleri'nden ayrıldı.

Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcıları tesisin B kapısından çıkış yaptı. Tesis personeli, kulüp televizyonu çalışanları ve sağlık ekibi ile tek tek vedalaşan Hamzaoğlu, basın mensuplarını da unutmadı. Sarı kırmızılı ekibi takip eden muhabirler, Hamza Hamzaoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Galatasaray Akademisi'nin minik oyuncuları da Hamza Hamzaoğlu'nu uğurlamaya gelirken, Ayhan Akman'ın "Hamza" ismindeki oğlu da oyuncular arasındaydı.

Galatasaray'daki görevi sona eren Hamzaoğlu, akşam saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nden ayrıldı.

Sayfa Yükleniyor...