Dev maça doğru!

Futbol dünyası Real Madrid ile Barcelona'yı karşı karşıya getirecek dev maça kilitlenmiş durumda. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımından ayrı kalan Messi'nin El Clasico'da forma giyip giyemeyeceği merakla bekleniyor. İspanyol basınına göre Real'de Rafael Benitez'in de kulüpteki geleceğini de bu maç belirleyecek.

NTV Spor 20.11.2015 - 11:14
Dev maça doğru!

Real Madrid ile Barcelona, Paris'teki terörist saldırıların ardından olağanüstü güvenlik önlemleri altında Santiago Bernabeu stadında karşı karşıya gelecek.

MESSI OYNAYACAK MI?
Barcelona, en önemli oyuncusu Lionel Messi'nin yokluğuna karşın El Clasico'ya Real Madrid'in 3 puan önünde başlıyor. Diz sakatlığı nedeniyle yaklaşık 2 aydır sahalardan uzak kalan Messi, hafta içinde takımla antrenmanlara başladı. El Clasico tarihinin en golcü oyuncusunun dev maçta forma giyip giymeyeceği merakla bekleniyor.

NEYMAR'DAN FAZLA MESAİ
Katalan ekibi Messi'nin yokluğunu Neymar ve Suarez'in üstün performansı ile hasarsız atlattı. Özellikle Neymar'ın adı ortaya koyduğu oyun sayesinde son dönemde Messi ve Ronaldo ile birlikte anılır hale geldi. Brezilyalı oyuncu, son 11 lig maçında 11 gol atarken, 6 da asist yaptı. Suarez ise bu süreçte 9 kez fileleri havalandırdı.

REAL'DE SICAK SULAR
Real madrid ise içten içe kaynıyor. Sezon başında takımın başına geçen Rafael Benitez'in savunmaya dönük oyun anlayışı taraftarın tepkisini çekiyor. Cristiano Ronaldo'nun da bu oyun tarzından rahatsız olduğu artık biliniyor.

İspanyol basınında El Clasico'nun kaybedilmesi halinde Benitez'in gönderilip; takımın Zinedine Zidane'a emanet edileceğini yönünde iddialar yer alıyor.

Bakalım sezonun ilk El Clasico'sunda gülen hangi taraf olacak?

Sayfa Yükleniyor...