Hamzaoğlu'suz ilk sınav!

Galatasaray, ligin 12. haftasında Türk Telekom Arena’da Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolları ayıran sarı kırmızılılarda Claudio Taffarel takımın başında sahaya çıkacak. Aslan'da sakatlıkları geçen Selçuk'la Hakan'ın ve milli maç arasında bireysel olarak çalışan Burak Yılmaz'ın 11'de başlamaları bekleniyor.

NTV Spor 20.11.2015 - 15:16
Hamzaoğlu'suz ilk sınav!

Galatasaray'da sakatlıkları geçen Selçuk İnan ve Hakan Balta, Antalyaspor maçında ilk 11'de yer alacak. Sarı kırmızılı ekipte, sakatlığından sonra fiziksel olarak hazır duruma gelmek için milli maç arasında bireysel olarak çalışan Burak Yılmaz da iyi durumda. Burak, kendisi için hazırlanan özel program dahilinde çalışmalarını tamamladı ve takımla beraber çalışmalara katıldı. Yıldız futbolcu, Antalyaspor karşısında takımının gol yollarındaki en önemli ismi olacak.

Fernando Muslera'nın önünde Sabri Sarıoğlu, Aurelien Chedjou, Hakan Balta ve Olcan Adın'ın forma giymesi bekleniyor. Orta sahada sakatlığını atlatan ve hazır durumda bulunan Selçuk İnan, oyun kurucu olarak görev yapacak. Selçuk'un yanında ise Bilal Kısa ya da Jose Rodriguez'den biri forma giyecek. Hücumu Yasin Öztekin, Wesley Sneijder ve Lukas Podolski ile destekleyecek olan sarı kırmızılılarda Burak Yılmaz tek forvet olarak görev yapacak.

Antalyaspor'da ise sakatlığı bulunan Can Arat dışında herhangi bir eksik bulunmuyor. Kırmızı beyazlı ekipte hafif sakatlığı bulunan Chico, teknik direktör Yusuf Şimşek'in şans vermesi halinde 18 kişilik kadroda yer alacak. Yıldız golcü Eto'o ve Zeki, kart sınırında bulunuyor. Bu sezon deplasmanda 5 maç yapan Antalyaspor 3 mağlubiyet, 2 galibiyet aldı. Ligde son 3 maçta yalnızca 1 puan alan Yusuf Şimşek'in ekibi Galatasaray karşısında sürpriz yapmak amacında.

Sayfa Yükleniyor...