"Ayrılması daha faydalı olacak"

Marouane Fellaini, Belçika'nın EURO 2016 kadrosunda yer almayabilir. Belçika Teknik Direktörü Marc Wilmots, Manchester United'da az süre alan yıldız oyuncusunun, ara transfer döneminde alternatifleri değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

NTV Spor 20.11.2015 - 15:40
"Ayrılması daha faydalı olacak"

Belçika Teknik Direktörü Marc Wilmots'tan yıldız oyuncusu Marouane Fellaini'ye uyarı geldi. Wilmots'a göre, bu sezon Manchester United'da fazla forma şansı bulayan Fellaini'nin, EURO 2016'da Belçika kadrosunda yer alması için, İngiliz ekibinden ayrılması gerekiyor.

Fellaini, sezon başında 3 maçlık cezası nedeniyle forma giyemezken, menajer Louis van Gaal, Belçikalı futbolcuya yalnızca 3 maçta ilk 11'de yer verdi. Fellaini, Belçika'nın İtalya ile oynadığı hazırlık maçında da kadroya alınmadı.

Belçika Teknik Direktörü Wilmots; "Futbolcuların, takımlarında süre almaması, milli takım çalıştırıcıları için sinir bozucu bir durum. Fellaini'nin tekniği çok iyi. Hücuma yardımcı olurken, orta sahaya ve defansa da destek olabilen bir oyuncu. Ancak ocak ayında alternatiflerini değerlendirip Manchester United'dan ayrılması onun için daha faydalı olacak" ifadelerini kullandı.

Manchester United'daki üçüncü sezonunu geçiren 27 yaşındaki Fellaini, bu sezon yalnızca 1 gol kaydedebildi.

Sayfa Yükleniyor...