Kadlec'ten Mersin değerlendirmesi!

Fenerbahçeli futbolcu Michal Kadlec, milli maç arası sebebiyle tam kadro çalışma şanslarının az olduğunu, bu gerekçeyle de Spor Toto Süper Lig'de yarın oynayacakları Mersin İdman Yurdu maçının çok zorlu geçeceğini söyledi.

NTV Spor 20.11.2015 - 16:17
Kadlec'ten Mersin değerlendirmesi!

Michal Kadlec, FB TV'ye yaptığı açıklamada, Mersin İdman Yurdu maçına ellerinden geldiğince hazırlanmaya çalıştıklarını dile getirdi.
     
Karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini vurgulayan Kadlec, "Bu galibiyet bir sonraki karşılaşmaya hazırlanma adına bizim için son derece olumlu bir tablo oluşturacaktır. Milli maç arasında tam kadro çalışma şansınız çok az oluyor. Bu sebeple de Mersin İdman Yurdu ile çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Geçen sezon rakibimizle yaptığımız maç da bizim için son derece zorlu olmuştu" dedi.
     
Bu arada 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye'nin rakip olarak karşılarına çıkmasını istemediğini kaydeden Çek oyuncu, "Umarım Türk arkadaşlarımı orada sadece televizyondan izleyebilirim. Türkiye çok güçlü bir takım. Sahada rakip olmaktansa, Türkiye gibi bir takımı televizyondan izlemek benim için daha güzel olacaktır. Arkadaşlarım için de güzel bir turnuva olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...