ManU ucuz kurtuldu!

İngiltere Premier Ligi'nde zirve mücadelesi veren Manchester United, Watford'u, son dakikada Troy Deeney'in kendi kalesine attığı golle 2-1 yendi ve haftayı ucuz atlattı.

NTV Spor 21.11.2015 - 17:21
ManU ucuz kurtuldu!

Vicarage Road'daki maçta konuk Manchester United, 2. dakikada Memphis Depay'ın golüyle 1-0 öne geçti. Ander Herrera'nın sağ kanattan cezasahasına ortasında Depay altıpas üzerinde harika bir vole vurdu, top ağlarla buluştu. Son haftalarda ManU menajeri Louis van Gaal'in formsuz olduğu gerekçesiyle eleştirdiği Depay, takımını 1-0 öne geçirirken teknik patronuna da mesaj gönderdi.

Geri düşmesine karşın ilk yarıda net gol fırsatlarından yararlanmayan taraf Watford oldu ve devre de 1-0 Manchester United'ın üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda da gol için bastıran Watford, 87'de aradığı gole ulaştı. Jude Ighalo'nun saçma faülüyle Marcos Rojo cezasahası içinde yerde kalırken, Watford penaltı kazandı. Topun başına geçen kaptan Troy Deeny ağları havalandırdı ve maça 1-1'lik eşitliği getirdi.

90'da ise Manchester United'ın galibiyet golü geldi. Watford cezasahası içinde oluşan karambolde son olarak cezasahası sağ iç çaprazında Bastian Schweinsteiger topu kaleye gönderdi. Watford kaptanı Troy Deeny, kahramanlıktan hainliğe geçiş yaparak topu kendi ağlarıyla buluşturdu ve Manchester United 2-1 öne geçti. Kırmızı Şeytanlar karşılaşmadan da bu skorla galibiyetle ayrılırken, puanını 27'ye çıkardı ve zirve iddiasını sürdürdü. Watford ise 16 puanda kaldı.

Sayfa Yükleniyor...