Mesut'un rekoru güme gitti!

İngiltere Premier Ligi'nde Arsenal, West Bromwich Albion'a deplasmanda 2-1 yenildi, zirve yolunda yara aldı.

NTV Spor 21.11.2015 - 20:22
Mesut'un rekoru güme gitti!

Arsenal, 28. dakikada Oliver Giroud'un golüyle 1-0 öne geçti. Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta Mesut Özil'in ortasını ağlara gönderen Fransız oyuncu, takımını öne geçirdi. Giroud'un golünün asistini yapan Mesut Özil, üstüste 7. asistini yaptı ve İngiltere Premier Ligi rekoru kırdı. Türk asıllı Alman oyuncu ayrıca 12 lig maçında 11. asistini yaptı.

Arsenal 1-0 öne geçmesine karşın, üstünlüğü 7 dakika sürdü. 35'te James Morrison ev sahibi ekip adına sahneye çıktı ve skoru 1-1'e getirdi.

40'ta ise Arsenal ve kaptan Mikel Arteta adına şanssız bir an yaşadı. Ön direğe gelen topu Arteta, ters bir vuruşla kandi ağlarına gönderdi ve West Bromwich 2-1 öne geçti. 

İlk yarı bu skorla sona ererken 2. yarı Arsenal, oyunun kontrolünü tamamen ele geçirdi.  Topçular'da 68. dakikada Joel Campbell karşılaşmanın en net pozisyonunda ağları bulamadı. Arsenal için şanssız anlar 84'te de devam etti. Alexis Sanchez'in yerde kalmasından kazanılan penaltı atışı için Santi Cazorla topun başına geçti. İspanyol oyuncunun penaltı atışı sırasında ayağı kayarzken, topu da üstten auta gönderdi, takımının puan heveslerini kursağında bıraktı.

Karşılaşmadan 2-1 galibiyetle ayrılan West Bromwich Albion,  2 hafta sonra galibiyetle tanıştı. Albion puanını da 17 yaptı. Geçen hafta Londra derbisinde Tottenham ile 1-1 berabere kalan Arsenal ise 6 maç sonra yenildi ve 26 puanda kalarak zirve yolunda yara aldı.

Sayfa Yükleniyor...