"Üstün oynadık ve kazandık"

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, 4-0 kazandıkları Real Madrid maçının ardından, "Real Madrid pes etmedi, biz üstün oynadık ve kazanmaya layıktık. Hafızlarda kalacak bir galibiyet" ifadelerini kullandı.

NTV Spor 21.11.2015 - 22:46
"Üstün oynadık ve kazandık"
Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, "İlk golden itibaren çok fırsat yakaladık. İlk yarı çok iyiydik. Daha sonra maçı kontrolümüz altında tutup, çok gol pozisyonu yakaladık. Taraftarımıza bir neşe verdik" dedi.
     
Iniesta'nın oyundan çıkarken Real Madridli taraftarlarca alkışlanmış olmasını "çok doğal" karşılayan Luis Enrique, "Iniesta sadece Barcelonalı bir futbolcu değil. İnsanlığa mal olmuş bir değer" ifadelerini kullandı.
     
Barcelona Teknik Direktörü, iyi bir maç çıkaran 23 yaşındaki Sergi Roberto için de "takımın jokeri" tanımını yaparak, "Her yerde oynayabilir. Top kaybetmiyor, fizik gücü yüksek ve kalitesi var. Çok büyük bir futbolcu olabilir" yorumunu yaptı.
     
Barcelonalı futbolcu Andres Iniesta da, "Her anlamda çok iyi oynadık. Gerek topa sahip olduğumuzda gerekse yakalanan fırsatlarda onlardan daha üstündük. Onlara çok top kaybı yapması bizim gol fırsatı yakalamamıza yardım etti" değerlendirmesinde bulundu.
     
La Liga'da Real Madrid ile olan puan farkını 6'ya çıkartmalarıyla ilgili olarak ise Iniesta, şunları söyledi:
     
"Bu belirleyici bir galibiyet değil. Daha çok maç var ama buradan çok memnun ayrılıyoruz. Kazanmak ve puan farkını artırmak istiyorduk. Çünkü Real Madrid'e karşı ne kadar çok farkı açarsak o kadar iyi."

Sayfa Yükleniyor...