"Nasıl 3 gol yiyorsunuz?"

Galatasaray'ın başında Antalyaspor maçına çıkan Claudio Taffarel, 12. haftadaki rakipleri karşısında da en büyük sıkıntılarının devam ettiğini söylerken, "Kendi sahanızda nasıl 3 gol yiyorsunuz? Takım olarak buna odaklanmalıyız" dedi.

NTV Spor 21.11.2015 - 22:52
"Nasıl 3 gol yiyorsunuz?"

Claudio Taffarel, Galatasaray'ın Antalyaspor karşısında 3 kez öne geçmesine karşın sahadan 1 puanla ayrılmasını değerlendirirken, "İyi bir maç çıkarmadık. Kendi sahamızda, kendi seyircimiz önünde böyle bir skorla ayrılmamalıydık. Devamlılığımızın biraz daha fazla olması lazım. Öne geçiyorsunuz, tekrar beraberlik, tekrar öne geçiyorsunuz, tekrar beraberlik. Antalya diri oynadı. Öne geçtiğimizde devamlılığımızı sağlayamadık. Oyuna hükmetmemiz gerekiyordu ama onu beceremedik" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın öne geçtiği karşılaşmaları kaybettiği veya berabere sonuçlandığının; bunun, takımın en önemli zaaflardan biri olup olmadığı soruyu da yanıtlayan Taffarel, "En büyük sıkıntımız, sezon başından beri gelen defansif sıkıntı. Sadece 4'lü defansa bunu maletmemek lazım. Takım olarak defansa yardım etmeniz gerekiyor. Kendi sahanızda nasıl 3 gol yiyorsunuz. Kişileri suçlamaktan çok takım olarak buna yoğunlaşmamız lazım. Yeni gelen hocamızla beraber takım savunmasına odaklanmamız lazım, en büyük sıkıntımız bu bence" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...