"Umutla bekliyorum"

Manchester United Menajeri Louis van Gaal, Real Madrid'den ayrılmak istediği iddia edilen Cristiano Ronaldo hakkında konuştu. Ronaldo'nun eski takıma United'a dönmesini umutla beklediğini söyleyen van Gaal, buna karşın Ronaldo gibi yıldız bir ismi elde etmenin zor olacağını vurguladı.

NTV Spor 22.11.2015 - 12:59
"Umutla bekliyorum"

Manhester United Menajeri Louis van Gaal, Cristiano Ronaldo'nun eski takımına dönmesini istiyor.

2009'da Manchester United'dan Real Madrid'e transfer olan Ronaldo'nun eflatun beyazlılarla 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ancak kulislerde yaz transfer döneminden beri Ronaldo'nun Real Madrid'den ayrılmayı düşündüğü konuşuluyor. Buna göre Portekizli yıldızı kadrosuna katmak isteyen kulüplerin başında da eski takımı Manchester United ve Paris Saint Germain geliyor.

Takımının eksikleri üzerine konuşan Manchester United Menajeri Louis van Gaal de Ronaldo'nun İngiltere'ye dönmesini istediğini ancak onun gibi isimlerin ulaşılmaz olduğunu söyledi. "Aslında yalnızca Ronaldo'yu değil tüm oyuncuları takip ediyoruz. Ama onun gibi isimleri elde etmek çok zor" diyen van Gaal "Ronaldo ile ilgili gelecekte nasıl gelişmeler yaşanır bilmiyorum ama umutla bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Sezon başında Raul'un 323 gollük rekorunu kırarak Real Madrid tarihinin en golcü oyuncusu unvanını alan Ronaldo, bu sezon forma giydiği 16 maçta 13 gol kaydetti.

 

Sayfa Yükleniyor...