"Benitez bu hafta kovulabilir!"

Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen Marca gazetesi, El Clasico hezimetinin faturasının Rafa Benitez'e kesildiğini iddia eddi. Gazete, Barcelona karşısındaki 4-0 yenilginin ardından Beyaz Şimşekler'in başkanı Florentino Perez ile taraftarların Benitez'e inancı kalmadığını ve İspanyol teknik adamın gönderileceğini öne sürdü.

NTV Spor 22.11.2015 - 14:53
"Benitez bu hafta kovulabilir!"

Sezon başında Carlo Ancelotti'nin yerine Real Madrid teknik direktörlüğüne getirilen Rafa Benitez'e güven erken kayboldu. Beyaz Şimşekler'e yakınlığıyla bilinen ve sözcüsü gibi görünen Marca gazetesi, Rafa Benitez'in gönderileceğini iddia etti. Gazetenin haberine göre, şoke eden Barcelona yenilgisinin ardından başkan Florentino Perez ile taraftarların Benitez'e güveni kalmadı. İddialı ifadelerin kullanıldığı habere göre de Benitez kovulacak ve karar ya bu hafta ya da sezon sonunda uygulamaya konulacak.

Haberin detaylarında, Benitez gelmeden önce hücum oynayan takımın yeni dönemde defansif bir görüntü sergilediği öne sürülürken, soyunma odasındaki güvenin de kaybolduğu kaydedildi. Benitez'in, takımın yıldızı Cristiano Ronaldo ile olan ilişkisi kabul edilemez olarak nitelendirilirken, başkan Peprez'in bu hafta oyuncular ve teknik direktörle bir görüşme yapacağı öne sürüldü.

Perez'in teknik direktör değişikliğini hemen yapmak istemediği; ancak taraftarın Benitez'in giderek yerine Zinedine Zidane'ın gelmesini istediği, İspanyol çalıştırıcının bu hafta gönderilmesinin sürpriz olmayacağı vurgulandı.

Liverpool'un ardından Napoli'deki inişli çıkışlı grafiğiyle tartışmalı hale gelmesine karşın Real Madrid'in başına gelen Benitez'in oynattığı futbolla eleştirildiği hatırlatılırken, önce Sevilla ardından da Barcelona yenilgilerinin sonunu getirdiği kaydedildi.

Sayfa Yükleniyor...