"Başkandan bir talebim olmadı ancak..."

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, kulüp başkanı Dursun Özbek ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya geldi. Durum değerlendirmesi yaptıklarını söyleyen Denizli yardımcılar konusunda netleşen bir şey olmadığını söylerken, Atletico Madrid maçı için İspanya'ya gidebileceğini de kaydetti. Mustafa Denizli ilk etapta başkan Dursun Özbek'ten herhangi bir isteği olmadığını kaydederken, "Takımla yol aldıktan sonra olabilir" dedi.

NTV Spor 24.11.2015 - 13:40
"Başkandan bir talebim olmadı ancak..."

İkili arasındaki toplantının ardından ilk olarak söz alan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Planlanmış bir şeydi. Amacımız,seneler sonra buraya gelen hocamıza mabedimiz denilen yeri tekrar gezdirmekti. Takımla beraber olması için buradaki çalışanları buradaki bütün şeyleri hocamıza göstermek onun da görüşlerini almaktı. Takımla beraberliği burada gerçekleşecek. Burayı beraber geziyoruz. Onun için bugün buradayız"dedi.  

Kendi döneminden bugüne Florya'da neler değiştiği sorusunu da yanıtlayan Mustafa Denizli, "Süre olarak bir hayli zaman geçti. O yüzden bastığımız çimde, bizim zamanımızda başkanımız Ali Uras'ın büyük emekleri geçti. Buraya geldiğimde burası toprak bir sahaydı. Başkanımızla oturup belirli çerçevede görüş birliğinde bulunduktan sonra takımla birlikte buluşacağım. Burada çalışan bütün arkadaşlarım hakkında konumları hakkında bilgi sahibi olmak istedim. Buranın fiziki yapısı hakkında bilgi sahibi olmam lazım. Takımın karşısına geçtiğimde emanet birisini gibi geçemem. Burada bütün personelle toplantı yapacağım. Burasını bitirndikten sonra alt yapıya geçeceğim. Bir de orasıyla ilgili biligiler alacğım. Takımla birlikte olmadan önce bu tesisin ne olduğunu net bir şekilde bilmem lazım" diye konuştu.

Hiçbir şeyden habersiz uçağa binip İspanya'ya gitmesinin etik olmayacağını vurgulayan Mustafa Denizli, "Bu toplantının amacı insanlarımızı meraktan kurtarmaktı. Yarın muhtemelen stadyuma gideceğim oraya basını çağırmayacağım. Stadyumda ne nedir, takım kimlerden istifade ediyor? Resmi olarak göreve başlamadan önce bunlarla ilgili bilgi sahibi olmam lazım. Burada neler yapılabilir bunları değerlendirmem lazım. Takımın karşısına geçtiğimde hiçbir şeyden habersiz olmamam lazım" ifadelerini kullandı.

"ATLETICO MAÇI İÇİN İSPANYA'YA GİDEBİLİRİM"
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde cezaları ve sakatlıkları nedeniyle İspanya'ya gidemeyen Selçuk, Burak, Hamit ve Carole ile karşılaştığını kaydeden Denizli şöyle devam etti, "Cezalı ve sakat oyuncuların burada olduğunu bilmiyordum. Burada karşılaştım. Sohbet etme fırsatı buldum. Mutlu oldum. Takımımız benim ve camiamız için gerekli çalışmalar neyse bilgi sahibi oldum. Değişen bir sürü koşullar ortaya çıkmış. Benimle beraber olan, benim burada göreve başlağım zaman genç basın mensubu arkadaşların bir çoğu yazılı ve görsel medyada önemli görevlerde. Zamanım burada uzun geçecek. Yarın bütün şeylerimi bitirebilirsem ve imkan olursa sürpriz bir şekilde maçı izlemeye takımdan bağımsız olarak İspanya'ya gidebilirim."

"YARDIMCILAR BELLİ DEĞİL"
Yardımcı konusunda sadece eskiden birlikte çalıştığı kondisyoner Stefano Marrone ile bir görüşme yapacağını söyleyen Mustafa Denizli, "Yardımcılarım konusunda net bir şey yok. Acele etmeye gerek yok. Yardımcılar konusunda kimseyle görümedim. Zaten takımla direk temas etmek istiyorum. Daha önce görev yapmış bir arkadaşım benimle beraber olacak. Eski yardımcım kondisyoner Stefano Marrone ile bir görüşme yapacağım. Önce burada kontrol sağlansın, diğer şeyler halledilir. Diğer düşünceleri hayata sonra geçireceğim" demekle yetindi.

"ŞU ANDA BİR TALEBİM OLMADI"
Başkandan şu an itibariyle hiçbir talebi olmadığını söyleyen Mustafa Denizli, "Takımla birlikte biraz yol açtıktan sonra taleplerim olabilir" diyerek açık kapı bıraktı.

Beşiktaş'a gelirken 27. hafta lider oluruz" sözlerinin hatırlatılması ve Galatasaray ile ilgili böyle ifadeleri olup olmayacağıyla ilgili ise Denizli gülerek, "Bir gün öyle bir şey hissedersem paylaşırım. O zaman da düşüncelerimi sizlerle paylaşmıştım. Durumu gördükten sonra söylemiştik, burada da öyle bir şey gördüğümüzde paylaşabiliriz" yanıtını verdi.

Sayfa Yükleniyor...