Ayrılık kervanına bir isim daha!

Trabzonspor'da ayrılık kervanına bir isim kada eklendi. Bordo-mavilerde, Carl Medjani, sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

NTV Spor 24.11.2015 - 15:25
Ayrılık kervanına bir isim daha!

Trabzonspor'da, Jose Bosingwa, Kevin Constant ve Bourceanu'nun ardından Carl Medjani de yolları ayırdı. Hem defans hem de ortasahada görev alabilen Cezayirli oyuncu tek taraflı olarak sözleşmesini feshetti.

Trabzonspor, fesh haberini Kamuoyu Aydınlatma Platformu ile paylaşırken, FIFA'ya gidileceğini ve yasal yollara başvurulacağını duyurdu.

Bordo-mavili ekibin internet sitesinde ise ayrılık süreciyle ilgili detaylar paylaşıldı. "Kulübümüz futbolcusu Carl Medjani haksız fesih yapmasına rağmen bir haftadır kulübümüz ile mevcut sözleşmesinin yüzde 100 zamla artırılarak uzatma talebinde bulunmuştur" denilen açıklamada, "Bu talep kulüp menfaatlerine aykırı görüldüğünden kabul edilmemiştir. Kulübümüz haksız fesih nedeniyle uğradığı ve uğrayacağı zararları tazmin etmek için FIFA'ya başvurarak, tüm yasal haklarını kullanacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Trabzonspor'da, bu sezon Jose Bosingwa da tek taraflı olarak sözleşmesini feshetmişti. Constant ve Bourceanu'nun sözleşmeleri ise karşılıklı olarak feshedilmişti.

Sayfa Yükleniyor...