Benitez rotasyona gidiyor

Real Madrid Teknik Direktörü Rafael Benitez’in, Shakhtar maçında kadroda birtakım değişikliklere gitmesi bekleniyor. İspanyol teknik adam ayrıca Ronaldo ile hiçbir sorunu olmadığını açıkladı.

NTV Spor 25.11.2015 - 11:46
Benitez rotasyona gidiyor

Real Madrid, El Clasico'da yaşadığı ağır yenilginin yaralarını Shakhtar deplasmanında sarmak istiyor. Şampiyonlar Ligi'nde 2. tura çıkmayı 5. maçlar öncesinde garantileyen eflatun-beyazlı ekipte teknik direktör Rafael Benitez, Ukrayna ekibine karşı oynayacakları maçta bazı oyuncularını dinlendirebileceğini açıkladı. 

Sakatlıkları bulunan Sergio Ramos ile Marcelo'yu Donetsk'e götürmeyen İspanyol teknik adam, "Aynı hafta iki maç olduğunda kadromda bazı değişikliklere gitmeyi tercih ederim" ifadelerini kullandı.

Son dönemde Cristiano Ronaldo ile aralarında sorun olduğu yönünde çıkan iddialara da yanıt veren Benitez, "Ronaldo bu takımın kilit oyuncusu. Çok önemli bir futbolcu ve çok çalışıyor. Onunla hiçbir sorunum yok" açıklamasında bulundu.

İspanyol teknik direktör, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in kendisine destek veren açıklamalarını da değerlendirdi. Perez'e teşekkür eden Benitez; kulübün bir bütün olması halinde başarıya ulaşabileceklerini söyledi.

Sayfa Yükleniyor...