"Her şeyi tatlıya bağlayacağız"

Maddi kriz nedeniyle Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Mersin İdmanyurdu'nun kulüp başkanı Ali Kahramanlı, geçen hafta oyuncuların idmana çıkmamasına da neden olan ekonomik sorunların aşılması için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

NTV Spor 25.11.2015 - 12:37
"Her şeyi tatlıya bağlayacağız"

Kahramanlı, ligde geçtiğimiz hafta oynadıkları Fenerbahçe maçı öncesinde oyuncuların idmana çıkmamasıyla "gün yüzüne çıkan" maddi krizi gidermek için çalıştıklarını ifade etti.

Mersin Valisi Özdemir Çakacak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın da kendilerine destek verdiği belirten Kahramanlı, "Yönetim olarak sorunları çözmek için gayret gösteriyoruz ama aynı zamanda kent dinamiklerinin de desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

Kahramanlı, Spor Toto Süper Lig'de her takımın başına gelebilecek problemlerle karşı karşıya olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Mersin İdmanyurdu gibi kulüplerin, 5-10 milyon lira gibi meblağlar nedeniyle sıkıntı yaşaması, camiaya ve kente yakışmıyor. Çalışmalarımız sürüyor, kısa zamanda her şeyi tatlıya bağlayacağız. Bu takımın ortada kalmasına müsaade edemeyiz. Mutlaka bir çaresi vardır, bunu da inşallah bulacağız."

Oyuncuların idman boykotuna da değinen Kahramanlı, "Oyuncuların kendi aralarında aldıkları karar doğrultusunda idmanlara çıkmaması kısmen de olsa çözüme kavuşturuldu. İdmanlara çıkmamakla sorun çözülmez ama şunu da biliyoruz ki oyuncuların, maddi ve manevi anlamda kafalarının rahat olması gerekiyor. Biz bu sorunu çözerek, üzerimize düşeni yapmayı ve onları rahatlatmayı istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Kahramanlı, geçen sezon başarılı olan bir ekiple yola devam ettiklerini belirterek, kısa zamanda ligin alt sıralarından kurtulacaklarına inandığını dile getirdi.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 12 haftada 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak, 7 puan toplayabilen Mersin ekibi, ligin 17. sırasında yer alıyor.

Sayfa Yükleniyor...