"15 yıldır futbol oynuyorum..."

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira ve oyunculardan Gökhan Gönül, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Molde maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalarda buludu.

NTV Spor 25.11.2015 - 19:45
"15 yıldır futbol oynuyorum..."

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Molde maçı öncesi basının karşına geçen Gökhan Gönül, mücadelenin suni çimde oynanmasından şikayet etti.

Kötü zeminden dert yanan Gökhan, "Sorunların üstesinden gelmiş bir takım olarak, maçta gereken mücadeleyi vererek sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. 15 seneye yakındır profesyonel şekilde futbol oynuyorum. Böyle bir zeminde birkaç yıl önce Spartak Moskova ile oynamıştık. Baya bir zorlandık. Beni endişelendiren hava değil, zemin. Takımdaki birçok oyuncunun böyle sahada çok maç oynadığını düşünmüyorum. Bu da bizim adımıza önemli. Alışık olmadığımız bir zemin" dedi.

Gökhan Gönül, sakatlığı döneminde Fenerbahçe'nin fazla gol yediğinin ancak kendisinin takıma dönmesiyle bu istatistiğin tersine döndüğünün sorulması üzerine, "Bence bunu hocaya sormak çok daha mantıklıdır diye düşünüyorum" cevabını verdi.

Milli futbolcu son olarak, "Fenerbahçe'de mutlu musun " sorusuna, "Oldukça mutluyum" cevabını vererek sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...