"Her şeyimizi sahaya koyacağız"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Molde maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Avrupa Ligi'nin kendileri için ikinci planda olmadığını vurgulayan Pereira, Molde maçında sahadan 3 puanla ayrılabilmek için her şeylerini ortaya koyacaklarını söyledi.

NTV Spor 25.11.2015 - 20:04
"Her şeyimizi sahaya koyacağız"

"BENİ ENDİŞELENDİREN..."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, sarı lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi'nde Molde ile deplasmanda oynayacağı kritik maç öncesinde futbolculardan Gökhan Gönül'le birlikte basın toplantısı düzenledi. 

Avrupa Ligi'nin kendileri için ikinci planda olmadığını vurgulayan Pereira, Molde maçında sahadan 3 puanla ayrılabilmek için her şeylerini ortaya koyacaklarını söyledi.

"GRUBUN EN İYİ TAKIMIYLA KARŞILAŞACAĞIZ"
Grubun en iyi takımıyla karşılaşacaklarını ifade eden Pereira, "Yarın grubun lideri Molde ile karşılaşacağız. Bu grubun en güçlü takımı olduğunu ispatlamış bir takımla karşılaşacağız. Çünkü en fazla puanı onlar aldı. Grupta ilk güne baktığımız zaman farklı değerlendirilen bir takımla oynayacağız. Defansif anlamda çok iyi organize olan, defans yapmayı iyi bilen bir takım Molde... Özellikle topu kaybettiği anda o tepkiyi gösteren bir takım. Hızlı, dikine hücuma çıkan bir takım. Kontrataklarda da tehlikeli bir takımla oynayacağız. İlk maçta defansif dengemizi kaybettiğimiz anlarda ne kadar hızlı bir şekilde kaleye gittiklerini ispatladılar. Yarın üst düzey bir konsantrasyon göstermeliyiz. Hızlı çıkışlara izin vermemeliyiz. İlk maçtan bugüne kadar farklı bir takım haline geldiğimizi ispatlamalıyız. Yarın takımımdan beklentim bu yönde. Soğuk ve rüzgarlı bir hava olacak." ifadelerini kullandı.

"BU SENE 2 TEMEL HEDEFİMİZ VAR"
Avrupa Ligi'nin kendileri için ikinci planda olmadığını vurgulayan Pereira, "Hedefi kazanmak olan bir takım sahaya çıkacak. Avrupa Ligi hedeflerimiz için son derece önemli bir maça çıkacağız. Biz bu maçta 3 puanı alabilmek için her şeyimizi sahaya koyacağız. Yarın istediğimiz hırslı bir takım görüntüsünü verecek bir takımla sahada olacağız. Avrupa Ligi kesinlikle bizim için ikinci planda kalmış bir hedef değil. Bizim için çok önemli bir hedef. Bu sene 2 temel hedefimiz var. Türkiye Ligi'nde şampiyonluk ve Avrupa Ligi'nde gidebildiğimiz üst seviyeye kadar gidebilmek" şeklinde konuştu.

"GÜÇLÜ TAKIMLAR İŞLERİNİ ORTAYA KOYMALI"
Molde Teknik Direktörü Solskjaer'in "Kazanmamız için yağmur, kar yağması lazım" sözlerinin hatırlatılması üzerine Pereira,"O zaman benim de dua etmem lazım. Yağmur yağmasın, rüzgar olmasın, kar yağmasın diye... Ben aslında rakip teknik direktörün ne demek istediğini anladım. Molde'nin evindeki Celtic maçını izledim. Yağmur altında, soğuk bir havada oynandı. Bu sahada oynandı. Bence rakip teknik direktörün söylemek istediği onların bu şartlara fazlasıyla alışık olmalarıydı. Benim için de galibiyete ulaşma açısından bazı şartlar var. Birincisi, iyi bir şekilde konsantre olmak, kendimize inanarak, güvenerek oynamak. Zaten Avrupa Ligi seviyesindeyseniz böyle oynamalısınız. Hava karlı, yağmurlu, rüzgarlı bunlara takılmak yerine güçlü takımlar işlerini ortaya koymalı, bunlara takılmamalı. Bence galip gelebilmek için gereken şartlar bunlar. Bir şart daha var, o da yediğinden daha fazla gol atmak" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...