Denizli'den Orman'ın açıklamalarına yanıt

Galatasaray’la resmi sözleşme imzalayan teknik direktör Mustafa Denizli, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, "Bir Beşiktaşlının Galatasaray'da hocalık yapması hoşuma gitti" sözlerini değerlendirdi.

NTV Spor 26.11.2015 - 15:34
Denizli'den Orman'ın açıklamalarına yanıt

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, NTV Spor'da yayınlanan Adil Oyun programında Mustafa Denizli'nin Galatasaray'ın başına geçmesini, “Bir Beşiktaşlının Galatasaray'da hocalık yapması hoşuma gitti, hayırlı uğurlu olsun" sözleri futbol kamuoyunda geniş yer bulmuştu.

Teknik direktör Mustafa Denizli'ye, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Fikret Orman'ın sözleri hatırlatıldı. Deneyimli teknik adam, Beşiktaş Başkanı'nın açıklamalarına şu sözlerle yanıt verdi: 

"Sayın Başkana ben de teşekkür ediyorum. Türkiye belki doğru profillerle ve ondan sonra devam eden jenerasyonlarla, benim dönemimde başladı. Bir gün yine bir basın toplantısında, hiçbir teknik adama sorulmayan bir soru bana soruldu. Bana 'Hocam çocukluğunuzda hangi takımı tutuyordunuz?' denildi. 'Çocukluğumda Beşiktaşlıydım' dedim. Bu camialarda görev yaptım. Sayın başkan çok eskiden tanıdığım bir insan, hangi açıdan söyledi, bana destek mi olur, sorumluluk mu yükler bilemiyorum, görüşleri değerlidir ama en değerlisi benim görüşümdür. Bunları bir gün paylaşma durumum da olacaktır ileride. Bütün arkadaşlarıma sorulsa, hiç düşünemediğiniz cevaplarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Ben bana sorulan bir soruya, bu camianın geldiği günden itibaren bana öğretmeye çalıştığı dürüstlükle cevap verdim ve gurur duydum, zor da olmadı asla. Birçok yerde görev yaptım. Benim teknik adamlık yaşamımın 3'te 1'i bu camiada geçti. Yarısından fazlası da dört büyük birimde geçti. Bu heyecanları yaşadım ben. Biraz bu mesleğin şartları içerisinde olan bir cevap vermeye çalıştım. Başkanlarla aynı platformda olmadım."

Sayfa Yükleniyor...