"Ölü toprağını kaldıracağız"

Trabzonspor'da başkan adaylarından Celil Hekimoğlu yaklaşan seçimli kongre öncesi projelerini NTV Spor'a anlattı. Hekimoğlu "Trabzonspor'un üstündeki ölü toprağını kaldıracağız" dedi.

NTV Spor 26.11.2015 - 16:10
"Ölü toprağını kaldıracağız"

Trabzonspor'da 5-6 Aralık'ta gerçekleşek seçimli Olağan Genel Kurul öncesi başkan adaylarından Celil Hekimoğlu projelerini anlattı. 

Trabzonspor'un Türkiye'de prestijini kaybettiğini dile getirerek sözlerine başlayan Hekimoğlu; "İnsanlar mutsuz ve yeni bir değişim bekliyor. Yönetim olarak bütün camiaya umut vermek istiyoruz. Gönüllerin şampiyonu olan, en azından ikinci olan takımı geri getirmek istiyoruz. Kulüp olarak üzerimizde karabulutlar hakim. Bu olumsuz havayı dağıtma adına başkanlık için adayız." dedi.

"İLK ÖNCE BORÇLARI KAPATACAĞIZ"
Kulübün transfer ve borç yüküne değinen Celil Hekimoğlu mali açıdan düze çıkma adına güçlü bir yönetim oluşturduklarını söyledi ve ekledi; "Trabzonspor'da son 2-3 yılda 40 yakın futbolcu transfer edildi ve çoğu yanlış isimler oldu. Bunun yanında çok ciddi bir borçlanma kulübe yüklendi. Takımın çok ciddi borçları var ve biz yönetime geldiğimiz an ilk önce geçmiş borçları kapatacağız. Güçlü bir ekonomisi olan yönetimle geliyoruz. Bunun sebebi öncelikle futbolcuları rahatlatmak. Borçların ardından 2-3 yılı kapsacak yeni bir ekonomi planlaması yapacağız.

"ÖLÜ TOPRAĞINI KALDIRACAĞIZ"
"Kulübün üzerine serpilmiş bir ölü toprağını kaldırarak özlenen Trabzonspor'u oluşturacağız. Trabzonspor'da yönetim ve kurumsal anlayış çökmüş durumda. Biz bunları değiştirerek gerçek Trabzonspor'u ortaya çıkaracağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Seçime 3 başkan adayı ile birlikte kolkola girelim ve bu kavgayı bırakalım. Bütün camia ile bütünleşelim ve yeni şampiyonluklara koşalım istiyorum."

Sayfa Yükleniyor...