"Lizbon’daki maç kolay olmayacak"

Beşiktaş'ın Skenderbeu maçında ilk golün asistini yapan İsmail Köybaşı, karşılaşmayı degerlendirirken, "Lizbon'daki maç kolay olmayacak ve telafisiz maçlar. İyi konsantre olduğumuz zaman Lizbon'dan puanla ayrılırız" dedi.

NTV Spor 26.11.2015 - 22:23
"Lizbon’daki maç kolay olmayacak"
Yaklaşık 1.5 aydır formayı kaptırmadığının hatırlatılması üzerine İsmail Köybaşı, "Bunlar benim adıma psikolojik olarak mutluluk verici şeyler. Gün itibariyle lider olduk. Bu açıdan çok mutluyuz. 2-0'lık bir galibiyetle sahadan ayrıldık. Gol yemiyoruz, bu çok güzel bir durum. İyi oynadık. İlk yarıya biraz tutuk başladık; fakat 2. yarı takımımıza yakışır bir oyun sergiledik. Güzel galibiyet aldık. Asistime gelince Cenk'le devamlı konuşuyoruz 'öne veya arkaya koşucam' diye. Aramızda iyi bir sinerji var. Gomez, Mustafa ve Cenk'le sürekli bunlar çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
 
"HENÜZ HER ŞEY BİTMEDİ"
Henüz gruptan her şeyin bitmediğini söyleyen İsmail Köybaşı, "Lizbon'da tekrar lider olmak istiyorsak galibiyetle bitirmek zorundayız. Kolay olmayacak ve telafisiz maçlar. İyi konsantre olduğumuz zaman Lizbon'dan beraberlik veya galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.
 
"ÜMİT UYANIK İNSANIN RÜYASIDIR"
Sezona 3. sol bek olarak başlamasına rağmen formayı alıp geri vermemesinin sırrını da açıklaması istenen İsmail Köybaşı, "İnanç, benim için her şeyden önce geliyor. Bir insanın ümidi olmazsa olmaz diye düşünüyorum. Ümit uyanık insanın rüyasıdır. Ümidimi hiç bir zaman yitirmiyorum. Önemli olan bunu devamlı hale getirmek. Yaptığım her şey sorumluluk getiriyor, üzerine koymaya da devam edeceğim" diyerek sözlerini bitirdi.

Sayfa Yükleniyor...