Buluşuyorlar! Adres: İngiltere....

Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola ile Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'nin gelecek sezon Manchester City'de buluşacakları iddia edildi.

NTV Spor 27.11.2015 - 02:11
Buluşuyorlar! Adres: İngiltere....

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre, Lionel Messi'nin temsilcileri ile Manchester City yönetimi transfer konusunda ilk görüşmeyi yaptı. Barcelona'dan haftalık 500 bin Pound alan Arjantinli yıldıza City, haftada 800 bin Pound teklif etti ve Messi yılda 40 milyon Pound kazanacak. Camp Nou'daki sözleşmesinin bitimine 2 yıl kalan Lionel Messi, bu sezon sonunda Katalan ekibinden ayrılacak. Vergi kaçakçılığı davası nedeniyle de zaman zaman zor günler geçiren 28 yaşındaki oyuncu, takımın Brezilyalı yıldızı Neymar'ın sözleşmesinin uzatılması konusunda daha önce harekete geçilmesinden dolayı da İngiltere'ye sıcak bakıyor.

Gelecek sezondan itibaren yeni naklen yayın ihalesinin yürürlüğü gireceği ve lig şampiyonuna 150 milyon Pound'un verileceği Premier Lig'de, Manchester City yönetiminin de Messi'nin transferini finanse edeceği vurgulandı.

"GUARDIOLA DA İSPANYA'DA"
City'nin Lionel Messi'yi renklerine bağlayacağı öne sürülürken, bir çarpıcı iddia da İspanya'dan geldi. Bayern Münih'le 3 yıllık sözleşmesinin sonuna gelen ve halihazırda yeni bir anlaşma yapmayan Pep Guardiola'nın da Manchester City'ye gideceği öne sürüldü. İspanya'da bir çok basın kuruluşunda çıkan habere göre, Pep Guardiola, sezon sonunda Bayern Münih'ten ayrılacak ve gelecek sene Manchester City'yi çalıştıracak. Ağustos ayında 2 yıllık sözleşme imzalayan City Menajeri Manuel Pellegrini'nin gidişine ise izin verilecek.

Sayfa Yükleniyor...