Yorgunluğu sorun etmiyor!

Skenderbeu maçı sonrası basın mensupları ile sohbet eden Atiba Hutchinson, sürekli maç oynamanın kendisi için sıkıntı yaratmadığını söyledi.

NTV Spor 27.11.2015 - 17:43
Yorgunluğu sorun etmiyor!

Beşiktaş'ın 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Atiba yorgunluğu sorun etmiyor...

Bu sezon Beşiktaş'ın yaptığı 17 maçın tamamında görev alan tecrübeli oyuncu kendisini iyi hissettiğini vurgularken, "Benim adıma işler yolunda gidiyor. Aynı zamanda takım olarak da iyi bir grafik yakaladık. Hem ligde, hem de Avrupa'da iyi maçlar çıkartıyoruz. Evet, ben de sürekli sahada kalıyorum. Bu durum zor gibi gözükse de futbolcu olarak işimi yapıyor olmak beni mutlu ediyor. Şimdiye kadar zorlandığımı söyleyemem. Kendimi iyi hissediyorum. Oynamaya ve kazanmaya devam etmek istiyorum." şeklinde konuştu.

"BUNU İTİRAF EDEBİLİRİM"
Skenderbeu maçında biraz yorgun olduğunu söyleyen 32 yaşındaki oyuncu, "Bu sezon ilk kez biraz da olsa zorlandığımı itiraf edebilirim. Özellikle milli maçlar bu durumda etkili oldu. Yaklaşık 2 hafta önce ilk olarak Londra'dan aktarma yapıp, Kanada'nın batısında yer alan Vancouver'a gittim. Ardından El Salvador maçı için Orta Amerika'ya geçtik. Başkent San Salvador'da oynadığımız maçın ardından Toronto'ya döndüm. Dönüşte aktarma yapmadan direk İstanbul'a ulaştım ancak bu durum biraz yorucu oldu. Pazar günü oynadığımız Sivasspor karşısında çok zorlanmadım ama bu akşam maçın sonuna doğru biraz yorgunluk hissettim. Sonuç olarak maçı kazandık. Akhisar maçına kadar da tamamen iyi bir duruma geleceğim. Çünkü vücudumu tanıyorum. Daha önceki yıllarda da böyle yoğun periyotlar yaşamıştım. Bu duruma alışığım." ifadelerini kullandı.

TAKIMDA ORTA SAHA MÜCADELESİ
Aynı pozisyondan oynadığı Veli ve Tolgay'ın aralarına katılmalarını beklediğini de söyleyen Atiba, "Veli ve Tolgay çok kaliteli oyuncular. Umarım biran önce tedavileri tamamlanır. Şu anda orta sahada Oğuzhan, Sosa ve Necip ile de iyi işler çıkartıyoruz. Özellikle Oğuzhan'in performansı bu sezon iyi bir seviyeye ulaştı. Veli ve Tolgay'ın dönüşü ile birlikte daha alternatifli bir takım haline geleceğiz." dedi.

Sayfa Yükleniyor...