"Önemli bir galibiyet"

PTT 1. Lig'de Vartaş Elazığspor'u 2-0 yenen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Hakan Kutlu, önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

NTV Spor 27.11.2015 - 23:03
"Önemli bir galibiyet"

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Kutlu, son 3 haftada galip gelemedikleri için baskı altında olduklarını ifade etti.

Tecrübeli bir ekibe karşı mücadele ettiklerini anlatan Kutlu, "11'e 11'ken istediğimize yakın bir oyun oynadık. Sayısal üstünlüğümüz olduğu zaman ise oyun bizim açımızdan daha da rahatladı. Vartaş Elazığspor gibi bir ekibe karşı 2-0'lık skor çok önemli" dedi.

"YOL HARİTAMIZ 3 YILLIK"
Gelişime açık bir ekip olduklarını dile getiren Kutlu, "Yol haritamız 3 yıllık. Bu doğrultuda devam ediyoruz. Kaybettiğimiz, berabere bitirdiğimiz ve kazandığımız maçlar olacak. Hatta genç ve tecrübesiz bir kadro olduğumuz için zaman zaman sıkıntılar da yaşayacağız. Devre arasında gördüğümüz eksiklikleri, yine genç ve bu takıma uzun vadede de katkı sağlayacak oyuncuları alarak gidereceğiz. Bu yıl yapabiliyorsak, başarıya koşacağız, olmadı gelecek yıl... Biz özetle Süper Lig'e 3 yıl içerisinde çıkmaya çalışan bir takım olacağız" dedi.

ÜZÜLMEZ: KIRMIZI KART GARDIMIZI DÜŞÜRDÜ
Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ise kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi.

Maçın ilk 30 dakikasında iyi mücadele ettiklerini anlatan Üzülmez, "Maçın daha başlarında yaptığımız basit bir hata ve yediğimiz gol var. Bu tabii ki bizi üzdü. Gol pozisyona giren bizdik. Defansif anlamda yaptığımız ikinci hata dengemizi tamamen bozdu. Kırmızı kart ise gardımızın düşmesine sebep oldu" dedi.

"34. HAFTAYA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"
Üzülmez, önlerinde uzun bir yolun olduğunu vurgulayarak, "Önemli olan inanarak yola devam etmektir. Bir maçla şampiyonluk kaybedilmez, bir maçla da şampiyon olunmaz. Bu takım 34. haftaya kadar inanarak mücadele edecek. Rakibimizi tebrik ediyorum. Futbolda hata yapmamak gerekiyor. Maalesef yaptığımız hata bize pahalıya patladı" şeklinde görüş belirtti.

Sayfa Yükleniyor...