"Denizli'yi istemeyenin alnını karışlarım"

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Fatih İşbecer, sarı kırmızılılarla yolları ayrılan Hamza Hamzaoğlu ve yeni teknik direktörleri Mustafa Denizli hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 28.11.2015 - 16:08
"Denizli'yi istemeyenin alnını karışlarım"

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Fatih İşbecer, Yeni Yüzyıl gazetesinden Ali Ece'ye, sarı kırmızılılarda yaşanan 'teknik direktör' süreci hakkında önemli açıklamalar yaptı.

"DENİZLİ'Yİ İSTEMEYENİN ALNINI KARIŞLARIM"
Kendisi ve yönetimdeki diğer genç arkadaşlarının Mustafa Denizli'yi geri kafalı buldukları için istemedikleri şeklindeki iddianın yönetilmesi üzerine İşbecer, "Ben Mustafa Denizli'yi Galatasaray'da istemeyen yöneticinin alnını karışlarım. Her şeyden önce, kendisini en çok bizim istediğimizi söylememiz lazım. Mustafa hoca, göreve gelir gelmez Galatasaray'daki ilk gününün yarısını benimle geçirdi. Heyecandan elim ayağım titredi. Yönetim kurulu, Sportif AŞ ve dernek, hepimiz bir araya geldik ve orada direkt Mustafa Denizli ismi ortaya atıldı. En çok destekleyenlerden birisi de ben oldum çünkü ben Mustafa Denizli'yi çocukluğumdan beri çok severim. Biz orta 1'deydik, resim dersinde gizli gizli radyodan Neuchatel maçını dinliyorduk. Okuldan çıkınca stadın önünden geçiyorduk ve skoru sorduk, '5-0' dediler. O an benim hayatımın en mutlu, coşkulu, deli günlerinden birisiydi. Mustafa Denizli gibi üstün kalitesini defalarca kanıtlamış bir hocaya hiçbir aklı başında Galatasaraylı 'Hayır' demez" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY, DİNGO'NUN AHIRI DEĞİL"
Hamza Hamzaoğlu'yla yolların ayrılması süreci hakkında İşbecer, "Galatasaray, Dingo'nun ahırı değil. İddia edildiği gibi iki tane yönetici istedi diye hoca falan yollayamazsın Galatasaray'da. Bu konuyla ilgili nihai kararı başkan Dursun Özbek verdi. 18 Kasım'da yönetim toplantısında Başkan Dursun Özbek, oradaki 20-25 kişiye tek tek Hamza Hamzaoğlu ile ilgili fikirlerini sordu. Orada Tayfun Demir hariç herkes Hamza Hamzaoğlu ile ilgili negatif görüşler beyan etti" şeklinde konuştu.

HAMZAOĞLU'NUN UMUT BULUT AÇIKLAMASI...
İşbecer, Hamza Hamzaoğlu'nun Umut Bulut hakkındaki açıklamalarının ardından yaşananları şöyle anlattı:

"Hamza hoca, başkanla olan görüşmesinde 'Evet, Dursun başkan, Umut meselesinde o kadar da keskin konuşmasam daha iyi olurdu' deseydi belki görevine son verilmeyebilirdi. Ancak Hamza hoca 'Benim tarzım bu' dedi ve bu da anında medyaya yansıyınca başkan Dursun Özbek de 'O zaman bizim tarzımız da bu' cevabını verircesine hareket etti."

"GROSSKREUTZ'U HAMZA HOCA İSTEMEYİNCE..."
Grosskreutz transferinde yaşanan süreçle ilgili ise İşbecer, "Cenk Ergün cumartesi günü Grosskreutz ile anlaştı. Hamzaoğlu hocamız ise pazar günü, takımımızın Grosskreutz tipi bir oyuncuya ihtiyacı olmadığını beyan edince, iş çıkmaza girer gibi oldu. O süreçte ben rica ettim ve iş pazartesiye kaldı. Hamza hoca o zaman ikna oldu. İş pazartesiye kalınca Grosskreutz'un menajerinin sözleşmede istediği bir sonraki satış detayları pazarlık edilirken süreç iyice uzadı. Yoksa biz resmi imzaları zamanında çoktan atmıştık. Yalnız 'Galatasaray'ın Genel Sekreteri Fatih İşbecer, faksın başına oturdu, yanlış faks çekti' tarzı içi boş iddialar da gündemi meşgul etti. Ne benim ne de herhangi bir Galatasaray ya da bu büyüklükte bir kulübün genel sekreterinin faks çekmekle ne alakası olabilir ki?" ifadelerini kullandı.

Fatih İşbecer, Denizli ile geçirdiği ilk günkü görüşmenin ardından neler hissettiği sorusuna ise, "Mustafa Denizli çok karizmatik, etrafındaki herkesi derinden etkileyen bir karakter. Benim çocukluk kahramanım. Mustafa hoca ile bir araya gelip zaman geçirmek, bir şeyler paylaşmak muazzam bir keyif. Yönetim kurulu olarak olabilecek en doğru kararı verdiğimizi bir kez daha hissettim" yanıtını verdi.

Sayfa Yükleniyor...