Aslan zorlu virajda!

Galatasaray, yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ile zorlu bir viraja giriyor. Sarı kırmızılı takımın, 1 aylık sürede ortaya koyacağı performans, hem Avrupa'da hem de ligdeki kaderini belirleyecek.

NTV Spor 28.11.2015 - 17:10
Aslan zorlu virajda!

Atletico Madrid mağlubiyeti ile Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma şansını kaybeden, ligde Fenerbahçe'nin 5, lider Beşiktaş'ın ise 7 puan gerisinde bulunan Galatasaray, yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ile kritik bir döneme giriyor.

Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran sarı kırmızılılar, Mustafa Denizli ile ilk maçına Kasımpaşa deplasmanında çıkacak. Denizli, maç gününe kadar oyuncularını konsantre etmeye çalışıp moralleri yükseltmeyi amaçlıyor. Sarı kırmızılı futbolcularla Florya'da toplantılar yapan tecrübeli teknik adam, ilk maçından 3 puan ile ayrılıp galibiyet serisi yakalamak amacında.

Kasımpaşa maçından sonra Galatasaray'ın rakibi, Ertuğrul Sağlam'ın eski takımı Bursaspor olacak. Türk Telekom Arena'daki zorlu maç, ilginç bir tesadüfe de sahne olabilir. Bursaspor yönetiminin teknik direktör arayışlarında Hamza Hamzaoğlu ilk sırada yer alıyor. Yeşil beyazlı yönetim, Hamzaoğlu ile anlaşma sağlarsa genç teknik adam ilk maçına Türk Telekom Arena'da çıkacak.

Bursaspor mücadelesinden 4 gün sonra sarı kırmızılıların TT Arena'daki rakibi bu kez Astana olacak. Şampiyonlar Ligi'nde 4 puanla 3. sırada bulunan Galatasaray, Astana'ya yenilmediği takdirde yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Astana ile oynanacak kader maçından sonra Galatasaray'ı zorlu bir de derbi bekliyor. Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan sarı kırmızılılar, zirve yarışında yeniden iddialı konuma gelmek için bu maçtan kesinlikle 3 puan ile ayrılmak zorunda. Galatasaray'ın derbideki olası mağlubiyeti, şampiyonluk yarışında büyük bir darbe anlamına gelecek.

Sayfa Yükleniyor...