"9 kişiye karşı kazanamamanın izahı yok"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Gaziantepspor ile oynadıkları maçta, rakibin 9 kişi kalmasına rağmen kazanamamalarının izahının olmadığını söyledi

NTV Spor 29.11.2015 - 17:09
"9 kişiye karşı kazanamamanın izahı yok"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 2-2 sona eren Gaziantepspor maçının ardından yaptığı açıklamada Gençlerbirliği'nin ilk yarıda her yönüyle iyi oynadığını belirterek, "İlk devre iyi oynayan, girdiği pozisyonlardan sadece 2'sini gole çeviren, cömert bir Gençlerbirliği ama ikinci yarı bunun tam tersi bir Gençlerbirliği vardı" değerlendirmesinde bulundu.
      
Bu sezon dördüncü kez son dakikalarda puan kaybı yaşadıklarına dikkati çeken Özdilek, "Bu kez rakip 9 kişi. 11'e 9'un izahı yok. Direnci tamamen düşmüş bir takıma karşı olayın rengi başka olacakken, inanılmaz pas hataları sonrasında yenilen 2 gol. Rakip beklemediği 1 puanı aldı. Rakip havlu atmışken, karşılaşma 11'e 9 oynanırken bu beraberliğin mazereti yok" diye konuştu.

Takım olarak gerekeni yapamadıklarını, oyuna sonradan giren futbolcuların da katkı vermediğini dile getiren Özdilek, "Kadrodaki futbolcu arkadaşlarla ilk yarının sonuna kadar beraberiz. Çok çalışacağız yapacak başka da bir şeyimiz yok" dedi.
      
Özdilek, Gaziantepsporlu Muhammet Demir'den de övgüyle bahsederek, "Muhammet bugün bir gol bir asistle yine işi bitirdi" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...