Güneş'ten Sivas 11'ine dönüş!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akhisar maçına Skenderbeu karşılaşması 11'inde 5 değişiklik yaparak çıktı. Güneş, geçen haftaki Sivasspor maçının 11'ini sakat 1 isim dışında aynen sahaya sürdü.

NTV Spor 29.11.2015 - 17:26
Güneş'ten Sivas 11'ine dönüş!

Süper Lig'in 13. haftasında Akhisar Belediyespor'u konuk eden Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, Skenderbeu maçı 11'inden Sivasspor maçı 11'ine dönüş yaptı.
 
Güneş, siyah-beyazlı ekibin Avrupa Ligi'nde oynadığı ve sahasında 2-0 kazandığı Skenderbeu karşılaşmasında ilk 11'de görev yapan Ersan Adem Gülüm, Gökhan Töre, Necip Uysal, Kerim Frei ve Cenk Tosun'un yerine Dusko Tosic, Ricardo Quaresma, Jose Sosa, Olcay Şahan ve Mario Gomez'e forma verdi.

Güneş'in Akhisar maçı 11'inin geçen haftaki Sivas maçı 11'i ile 1 isim dışında aynı olması da dikkat çekti. Güneş, yine 2-0 kazanılan Sivasspor maçı 11'inden sadece Ersan'a sakatlığı nedeniyle yer veremezken, sahaya Tosic'i sürdü.
 
Kaleyi Tolga Zengin'e emanet eden tecrübeli teknik adam, defansı Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Dusko Tosic ve İsmail Köybaşı dörtlüsünden oluşturdu. Defansın önünde Atiba Hutchinson'ı oynatan Güneş, orta alanın sağında Ricardo Quaresma'yı, ortada Oğuzhan Özyakup ve Jose Sosa'yı, sol kanatta ise Olcay Şahan'ı sahaya sürdü. Beşiktaş'ın ileri ucunda ise Mario Gomez yer aldı.

Siyah-beyazlılarda, Günay Güvenç, Serdar Kurtuluş, Alexander Milosevic, Gökhan Töre, Kerim Frei, Cenk Tosun ve Ramon Motta ise maça yedek kulübesinde başladı. Cenk Tosun ikinci yarının başında Olcay Şahan'ın, Gökhan Töre 64. dakikada Sosa'nın, Kerim Frei da 86. dakikada Mario Gomez'in yerine oyuna dahil oldu.
 

Sayfa Yükleniyor...