"O pozisyon goldü!"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray ile 2-2 berabere kaldıkları maçın önüne geçen Donk'un pozisyonunun gol olduğunu savundu. Çalımbay, hakem hatalarının çok puanlarına malolduğunu vurguladı ve teknik direktörler ve oyunculardan kendilerini geliştirmeleri isteniyor ama hakemler de kendilerini geliştirsinler" dedi.

NTV Spor 29.11.2015 - 22:46
"O pozisyon goldü!"

Maç sonrası Lig TV'ye konuşan Rıza Çalımbay, "Oynanan oyunun karşılığı bu olmaması ve galip gelmemiz gerekiyordu. Maçın başından sonuna kadar iyi oynadık. Futboldan kopmadık. Bu sene hakem arksadaşlarımızdan bayağı çekeceğimize inanıyorum. Donk'un vuruşunun gol olduğuna inanıyorum. İlk golün öncesinde de arkadaşımız kafa travması geçirebilirdi. Kafa kafaya pozisyonda oyun durmalıydı. Maalesef orada da devam ettirdi" dedi.

Galatasaray karşısında girdikleri çok sayıda pozisyon olduğunu savunan Çalımbay, "İki tane attık ama bir sürü goller kaçırdık. Oynadığımız oyunun karşılığı bu olmamalı ve galip gelmeliydik. Oyuncularımız maçın başından sonuna kadar oyundan kopmadılar. Hakemlerimiz bariz hatalar yapıyor. Maalesef bizi çok buluyor. İnşallah bu son olur. Çünkü bayağı puanlar kaybettik. Bariz puanları alsaydık, farklı yerde olabilirdik. Hakemlerimizin de düzeleceğine inanıyorum. Hakem hataları her yerde olabiliyir, ama biz ve futbolcularımız kendilerini düzeltmeleri gerekirse hakem arkadaşlarımız da düzelmeli. İlk yarı maçların telafisi olabilir ama ikinci yarı telafi yok. Maçların kaderiyle oynanabilir, onun için hakemlerin dikkatli olmalarını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...