Devre arasına kadar destek Tafo'dan!

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, yardımcı antrenör konusunda acele etmiyor. Tecrübeli teknik adam, devre arasına kadar Claudio Taffarel’den destek alacağını, yönetime iletti.

NTV Spor 30.11.2015 - 13:28
Devre arasına kadar destek Tafo'dan!

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, yardımcıları konusunda acele etmiyor. Denizli, takımı tanıyan ve uzun süredir oyuncularla birlikte olan Claudio Taffarel'den destek alıyor. Tecrübeli teknik adam, sarı kırmızılı yönetim ile yaptığı görüşmelerde yardımcı hoca konusunda aceleci davranmayı doğru bulmadığını belirtiyor. Henüz yönetimden acil olarak yardımcı talep etmeyen Denizli, devre arasına kadar yola bu şekilde devam etmek amacında. 

Taraflar arasında yapılan görüşmelerde Ümit Davala ve Emre Aşık isimleri ön plana çıkmıştı. U21 Milli Takımı'nda yardımcı antrenör olarak görev yapan Emre Aşık, henüz kendisine gelen bir teklif bulunmadığını belirterek, teklif gelmesi halinde A Milli Takım Futbol Direktörü Fatih Terim'e danışmadan herhangi bir karar almayacağını ifade etmişti. Galatasaray yönetimi, 2 sezon önce sarı kırmızılı kulüpte Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Ümit Davala'nın oyuncuları yakından tanımasını avantaj olarak görüp genç antrenörü güçlü adaylardan biri olarak belirlemişti.

Denizli'nin talebine olumlu yaklaşan yönetim, devre arasına kadar bu şekilde yola devam etmeyi düşünüyor. Galatasaray'da analiz ve futbolcu araştırma ekibi görevlerine devam ediyor. Takımın sayısal verilerini Denizli ile paylaşan analiz ekibi rakipler ile ilgili de tecrübeli teknik adama bilgi vermeyi sürdürüyor.

 

Sayfa Yükleniyor...