Usta'dan 50. yıl sözü!

Trabzonspor'un başkan adaylarından Muharrem Usta şampiyonluk vadetti. NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Usta, kongrede seçilmeleri halinde 2 sezon içinde Trabzon'a şampiyonluk sevinci yaşatacaklarını savundu.

NTV Spor 30.11.2015 - 15:24
Usta'dan 50. yıl sözü!
Trabzonspor'un başkan adaylarından Muharrem Usta, NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

Trabzonspor'un 3 büyük sorunu olduğunu söyleyen Usta, "Ekonomik sorun, sportif sorun ve itibar sorunu. Bu 3 büyük sorundan bence camiamız için en önemlisi itibar sorunu. İtibarın düzelmesi için sportif başarı şart. Ekonomik sorunlardan kurtulmak gerekiyor. Bir de Trabzonspor'un temsil edilmesiyle ilgili de çok iyi şekilde dizayn edilmiş bir yönetime ihtiyacımız var. İtibarı yükseltmeye karar verdiğimiz anda aslında bütün sorunları da bir taraftan çözmüş olacağız" şeklinde konuştu. 

'50. yılda şampiyonluğa...' şeklinde çok iddialı bir söylemle yola çıktıklarını belirten Usta, "2017 yılı Trabzonspor'un 50. yılı. Hem 2016-2017 hem de 2017-2018, 2 sezondan bahsediyoruz. Beşiktaş ilk bölümünde 100. yıl şampiyonu oldu. Galatasaray ikinci bölümünde oldu. Önümüzde iki büyük sezon var. Bizim gözümüzde Trabzon futbolun başkentidir. Hangi sorun olursa olsun, seçim hatası yapmazsak, Trabzonspor 50. yılında inşallah şampiyonluğa gidecek. Bütün taraftarımız bayrakları sandıktan çıkaracak, herkes derin bir nefes alacak ve diyecek ki, 'Evet. Bu yolculuğa çıktık ve bunun sonu şampiyonluktur'.

Türkiye'de sporun ve futbolun, gençliğe iyi bir örnek olmadığına inandıklarını kaydeden Usta, "Türk toplumuna, Türkiye'nin bütün unsularına iyi bir örnek olmadığına inanıyoruz Türkiye'de sporun. İlk defa Trabzon'dan bu ışığı biz yakacağız. Bu ışık her tarafı aydınlatacak ve 'İşte spor bu, işte futbol bu, işte Trabzonspor bu' denilecek" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...