"Trabzonspor’a yakışan bir seçim olacak"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, hafta sonunda yapılacak seçimli kongre öncesi NTV Spor'a konuştu. Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'a yakışan demokratik bir seçim yaşayacaklarını söyleyerek başkan adaylarına başarılar diledi.

NTV Spor 30.11.2015 - 18:52
"Trabzonspor’a yakışan bir seçim olacak"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, hafta sonunda yapılacak seçimli kongre öncesi NTV Spor'a açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'daki seçimli kongreyi değerlendiren Hacıosmanoğlu, “Bizim yaptıklarımızı Trabzonspor sevdalıları görüyor. Üzerimizde oynanan oyunları da görüyorlar. O yüzden sağduyulu Trabzonsporluların kararlarına güveniyoruz. Bize gösterdikleri sevgi ve saygı da ortada zaten. Sonuçta demokratik bir yarış olacak. İyi niyetli çalışan başkan adayı arkadaşlarımız var. Hepsinin hedefi Trabzonspor'a hizmet etmek. Trabzonspor sevdalıları da bizi uzun süredir tanıyor zaten. Kongreye gireceğiz, benim hedefim her zaman Trabzonspor'un başarılı olması. Eğer başarılı olacaksak başkan olmayı dilemiştik, şimdi de aynı şeyleri söylüyoruz. İlk başta Trabzonspor taraftarıyız biz de. O yüzden Trabzonspor için hayırlısı ne olacaksa o olsun” dedi.  

Sayfa Yükleniyor...